«Λιοντάρι» ο Ιμπραΐμοβιτς – League Cup για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Video)

«Λιοντάρι» ο Ιμπραΐμοβιτς – League Cup για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάκτησε τον πέμπτο τίτλο League Cup στην Ιστορία της, επικρατώντας στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» με 3-2 της Σαουθάμπτον.

Παράλληλα, ο Ζοζέ Μουρίνιο σήκωσε τον 19ο τίτλο σε 16 χρόνια καριέρας, διατηρώντας την παράδοση που τον θέλει να μη χάνει ποτέ σε κανονική διάρκεια τελικού!

Η νίκη ήρθε πάντως δύσκολα για τους «κόκκινους διαβόλους» και είχε την υπογραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που άνοιξε (19′) κι έκλεισε (87′) το σκορ. Ο Σουηδός σούπερ σταρ έκλεψε την παράσταση, πάλι, με τις δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως λιοντάρι!

Ο 35χρονος Σουηδός σουπερστάρ έφτασε ήδη τα 26 γκολ με τους «κόκκινους διαβόλους» σε όλες τις διοργανώσεις και μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ τόνισε: «Αυτό που φέρνω είναι το πακέτο. Φέρνω την εμπειρία μου από τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα, φέρνω όσα κατάφερα, φέρνω τον άνθρωπο ο οποίος είμαι. Είμαι ένα ζώο. Νιώθω σαν ένα λιοντάρι. Το λιοντάρι γεννιέται λιοντάρι. Αυτό σημαίνει ότι είμαι λιοντάρι!», τόνισε ο «Ιμπρα» και συμπλήρωσε:

«Νιώθω πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Προπονούμαι σκληρά. Οι άνθρωποι που με ξέρουν από τα αποδυτήρια ξέρουν ότι προπονούμαι πολύ σκληρά. Έχω έναν σκοπό κάθε χρονιά. Και για να φτάσω αυτό τον σκοπό χρειάζεται να προπονούμαι σκληρά και πρέπει να υποφέρω όταν προπονούμαι, έτσι καταφέρνω όσα καταφέρνω. Είμαι της παλιάς σχολής, όπου προπονούνταν σκληρά και ότι κατάφερναν ήταν από τη σκληρή δουλειά, όχι όπως τη σημερινή εποχή που είναι εύκολο να πάρεις αυτό που θες».

https://www.youtube.com/watch?v=hL7l5sckmc0

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter