Λονδίνο: Βίντεο σοκ την ώρα που αστυνομικοί πυροβολούν τους δράστες – Νέες συλλήψεις 3 υπόπτων (Video)

Λονδίνο: Βίντεο σοκ την ώρα που αστυνομικοί πυροβολούν τους δράστες – Νέες συλλήψεις 3 υπόπτων (Video)

Η βρετανική αστυνομία, η οποία ερευνά την επίθεση του Σαββάτου στην Γέφυρα του Λονδίνου, ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τρεις ακόμη υπόπτους ενώ το βίντεο με τους αστυνομικούς να σκοτώνουν τους δράστες εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο.

Αξιωματούχοι της υπηρεσίας αντιτρομοκρατίας και ένοπλοι συνάδελφοί τους συνέλαβαν δύο υπόπτους σε δρόμο του Ίλφορντ στο ανατολικό Λονδίνο αργά χθες το βράδυ, ενώ ένας τρίτος συνελήφθη σε γειτονικό σπίτι, αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Δύο από τους συλληφθέντες, ηλικίας 27 και 29 ετών, κρατούνται με την κατηγορία της προετοιμασίας τρομοκρατικών ενεργειών, ενώ ο τρίτος για αδικήματα που συνδέονται με ναρκωτικά.

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν όταν τρεις τζιχαντιστές έριξαν το φορτηγό τους πάνω σε πεζούς στην Γέφυρα του Λονδίνου και στη συνέχεια επιτέθηκαν με μαχαίρια σε θαμώνες μπαρ και εστιατορίων της περιοχής.

Οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο και στα βρετανικά μμε, δείχνει τους δράστες–Κουράμ Μπατ, Ρασίντ Ρεντουέιν και Γιουσέφ Ζάγκμπα–να στριμώχνουν στη γωνία έναν άνδρα και να τον μαχαιρώνουν προτού καταφθάσει η αστυνομία και ανοίξει πυρ εναντίον τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter