Λονδίνο: Σήμερα το ιατροδικαστικό πόρισμα για τη δολοφονία της 22χρονης Ελληνoρωσίδας (Photos)

Λονδίνο: Σήμερα το ιατροδικαστικό πόρισμα για τη δολοφονία της 22χρονης Ελληνoρωσίδας (Photos)

Φως στη δολοφονία της 22χρονης Ελληνορωσίδας Iuliana Tudos, που βρέθηκε νεκρή σε πάρκο του Λονδίνου, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της, από έναν περαστικό, στο πάρκο Φίνσμπουρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός της έφερε μαχαιριές στην κοιλιά, ενώ εντοπίστηκαν και χτυπήματα στο κεφάλι της. Κοντά της βρέθηκαν ρούχα και αντικείμενα.

Ο επικεφαλής της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι αυτή η γυναίκα δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ. Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο περίπου τις ημέρες των Χριστουγέννων».

H Iuliana Tudos έμενε στο Upper Tollington Park, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της και εργαζόταν ως μπαργούμαν στην παμπ “World’s End” στο Κάμντεν.

.Η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν την Παραμονή των Χριστουγέννων, στις οκτώ το βράδυ, μετά από μία έξοδο με τους φίλους της, στους οποίους είπε ότι θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στο σπίτι της και στη συνέχεια θα τους συναντούσε σε ένα άλλο σπίτι, στο Ένφιλντ.

Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της, μέχρι που η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter