Luxury Hire

Luxury Hire

Ενοικίαση πολυτελών μοντέλων από την Kosmocar με μοναδικά μοντέλα Audi και Bentley διαθέσιμα προς ενοικίαση. Μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, φροντισμένη έως και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η Kosmocar παρουσιάζει τη Luxury Hire, μία υπηρεσία μίσθωσης ξεχωριστών αυτοκινήτων. Στόχος της Luxury Hire είναι να προσφέρει μία σπάνια εμπειρία και ένα σύνολο μοναδικών παροχών, ειδικά για όσους μπορούν να εκτιμήσουν και θέλουν να απολαύσουν την οδήγηση στο τιμόνι ενός πολυτελούς μοντέλου. Μέσω της υπηρεσίας, παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης, χωρίς χρονικό περιορισμό, ενός κορυφαίου μοντέλου της Audi, ανάμεσά τους τα Q7, Q5, A8, A7, A5 Cabrio, TT Roadster ή το αυτοκίνητο υπερ-επιδόσεων R8, ή μιας Bentley Bentayga ή Continental.

Οι πελάτες της Luxury Hire μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο που επιθυμούν και αυτό είτε να τους παραδοθεί στο χώρο τους είτε να το παραλάβουν οι ίδιοι από την Bentley Athens στο Νέο Ψυχικό, ένα πρωτοποριακό χώρο για τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Ένας διακριτικά πολυτελής χώρος, με minimal διακόσμηση, που προσφέρει ιδιωτικότητα σε πελάτες που δεν επιθυμούν την έκθεσή τους σε αδιάκριτα μάτια όταν επιλέγουν αυτοκίνητο. Ένας χώρος, που θυμίζει περισσότερο κοσμηματοπωλείο παρά έκθεση.

Η Luxury Hire έχει ήδη αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των μισθώσεων πολυτελών οχημάτων, με μοντέλα φροντισμένα έως και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η όλη εξυπηρέτηση έχει ένα “sur mesure” χαρακτήρα, προσφέροντας μία αξέχαστη και απολύτως premium εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Luxury Hire, στο www.luxuryhire.gr ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 210 9981222, 210 6179742.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter