«Mad Max: Fury Road» – Απολαύστε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές της ταινίας

«Mad Max: Fury Road» – Απολαύστε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές της ταινίας

Είναι εντυπωσιακά, έχουν απίστευτες λεπτομέρειες, για ορισμένους είναι έργα τέχνης. Ο λόγος για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες της ταινίας «Mad Max: Fury Road». Και παρότι στην ταινία, όλα είναι σκονισμένα, λασπωμένα και βρώμικα, κάποιοι τα λάτρεψαν.

Στο σύνολο, 150 οχήματα σχεδιάστηκαν για τις ανάγκες της ταινίας. Τώρα, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το μεγαλείο, τη φαντασία του σχεδιασμού τους. Γιατί ο φωτογράφος John Platt πήρε τα φουτουριστικά αυτοκίνητα, τα καθάρισε από τη σκόνη της ερήμου στην Ναμίμπια και τα απαθανάτισε.

Αν και τα περισσότερα είχαν γίνει παλιοσίδερα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Platt κατάφερε να απαθανατίσει κάποια πριν καταστραφούν όλα, ολοσχερώς. Από το δυστοπικό περιβάλλον του «Mad Max: Fury Road» (όχι άδικα, η ταινία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνογραφίας), κάποια βρέθηκαν στο στούντιο του John Platt για να φωτογραφηθούν με επαγγελματικό φωτισμό. Το ότι το στάδιο παραγωγής της ταινίας διήρκεσε 15 ολόκληρα χρόνια δικαιολογείται από το ότι αυτές οι «μηχανές της αποκάλυψης» σχεδιάζονταν μία μία, με σκανδαλιστική λεπτομέρεια.

Αυτές οι θεσπέσιες λεπτομέρειες, στη σειρά «Before the Dirt» Μέρος 1 & 2 του John Platt, για πρώτη φορά στο φως! Μπορείτε να δείτε όλα τα οχήματα και τις μοτοσυκλέτες, με κάθε λεπτομέρεια τους, στο www.johnplatt.com.au/prod-mad-max-vehicles.html#backtotopfuryroad .

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter