Madonna: Υιοθέτησε δύο ορφανά κοριτσάκια (Photos και Video)

Madonna: Υιοθέτησε δύο ορφανά κοριτσάκια (Photos και Video)

Δύο χαριτωμένα δίδυμα τετράχρονα κοριτσάκια από το Μαλάουι, την Εστέρ και την Στέλλα, υιοθέτησε η μεγάλη σταρ και φανατική κατά του Τραμπ.

Η Μαντόνα που απασχόλησε τον τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα λόγω του πύρινου λόγου της κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αντιμετώπισε αρκετές «ευαίσθητες» ερωτήσεις του δικαστή ώστε να προχωρήσει η υιοθεσία. Η ίδια πάντως έπεισε το δικαστήριο πως η ηλικία της, τα 58 της χρόνια, δεν αποτελούν εμπόδιο για μια τέτοια υιοθεσία. “Πνευματική, ανιδιοτελής και αφοσιωμένη μητέρα” ήταν οι λέξεις με τις οποίες περιέγραψε τον εαυτό της.

Και τα δύο βρέθηκαν στο ορφανοτροφείο μετά το θάνατο της μητέρας τους, μία εβδομάδα αφότου ήρθαν στον κόσμο. 

Όπως η ίδια έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα:

«Μαντόνα: Μπορώ να επιβεβαιώσω επίσημα πως ολοκλήρωσα τη διαδικασία υιοθέτησης δύο δίδυμων κοριτσιών από το Μαλάουι και χαίρομαι ιδιαίτερα που είναι πλέον μέρος της οικογένειά μου. Είμαι βαθειά ευγνώμων για όλους εκείνους στο Μαλάουι που βοήθησαν να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό και ζητώ από τα Μέσα Ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Ευχαριστώ επίσης τους φίλους μου, την οικογένεια και την μεγάλη μου ομάδα για όλη την υποστήριξη και την Αγάπη.»

http://gr.euronews.com/2017/02/07/madonna-adopts-twins-stella-and-ester-from-malawi-orphanage

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter