Μαγειρεύεται το «ντιλ του αιώνα»: Στη Ρεάλ ο Νεϊμάρ με 400 εκατ. ευρώ;

Μαγειρεύεται το «ντιλ του αιώνα»: Στη Ρεάλ ο Νεϊμάρ με 400 εκατ. ευρώ;

Μπορεί ο πρόεδρος της Παρί ΣΖ να επαναλαμβάνει ότι είναι αδύνατο ο Νεϊμάρ να αφήσει την γαλλική ομάδα το καλοκαίρι, όμως στην πραγματικότητα, όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα As, οι Παριζιάνοι θέλουν 400 εκατ ευρώ ευρώ προκειμένου να ανοίξουν την πόρτα στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ. 

Ο Νεϊμάρ αποτελεί τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, που όμως φαίνεται πλέον γνωρίζει και την τιμή του. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, απεσταλμένοι από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη, αλλά και δύο δικηγόροι συναντήθηκαν στο Παρίσι για να διερευνήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής. Κατά την συνάντηση οι εκπρόσωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, ενημέρωσαν τον πατέρα του Νεϊμάρ για το ενδιαφέρον τους αλλά και την πρόθεση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις 400 εκατ ευρώ της Παρί ΣΖ. 

Στην Μαδρίτη, γνωρίζουν, εδώ και μήνες ότι ο Νεϊμάρ θέλει να παίξει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και η επιθυμία είναι αμοιβαία, όπως κατέστησε σαφές ο Φλορεντίνο Πέρεθ στις 7 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες μετά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλαβε τη Χρυσή Μπάλα στο Παρίσι: «Ο Νεϊμάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει περισσότερες προϋποθέσεις για να κερδίσει το βραβείο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας σύλλογος που δίνει αυτό που χρειάζεται για έναν σπουδαίο παίκτη», είχε πει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας. Μετά την άφιξη του Γκάρεθ Μπέιλ το 2013, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου σούπερ σταρ και ο Νεϊμάρ έχει επιλεγεί από τον σύλλογο για να γίνει ο παίκτης που θα την οδηγήσει σε επιτυχίες στην μετά-Ρονάλντο εποχή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter