Μάγκνουσον : «Το αλκοόλ με έκανε να χάσω τα πάντα»

Μάγκνουσον : «Το αλκοόλ με έκανε να χάσω τα πάντα»

Ο πρώην επιθετικός της Μπενφίκα, Ματς Μάγκνουσον, σε συνέντευξή του στην σουηδική εφημερίδα Expressen, αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ, το οποίο, όπως είπε, θα μπορούσε να τον είχε οδηγήσει σε θάνατο εάν δεν είχε ακολουθήσει θεραπεία.

«Ποτέ δεν θα γίνω εντελώς καλά, αλλά θα είμαι πάντα σε θέση να επιλέξω αν θέλω να πιω ή όχι. Έχω χάσει τα πάντα. Τα χρήματα, το σπίτι μου, τους φίλους μου … τα πάντα. Μπορούσα να πίνω πολύ και να μην αηδιάζω ή να γίνομαι δυσάρεστος. Αλλά τότε άρχισα να το κάνω όλο και πιο συχνά και κατέληξα να πίνω μόνος μου. Κλείστηκα στον εαυτό μου, απέφευγα ανθρώπους για να πιώ. Δεν είχε καμιά σημασία για εμένα αυτό, μου αρκούσε που έπινα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θυμάμαι να είμαι μεθυσμένος ενάντια στον Ζιντάν, σε ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι το 2010 στο Da Luz. Hμουν μεθυσμένος στο γήπεδο και το πρώτο πράγμα που έκανα μετά την είσοδό του ήταν να πέσω στο έδαφος. Ήταν ένα ταξίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο και άρχισα να πίνω στο αεροπλάνο, θυμάμαι να πέφτω όταν πήρα το λεωφορείο που μας πήγε από την πόρτα του αεροπλάνου στην είσοδο του αεροδρομίου».

Μια μέρα, ο φίλος του Μάγκνουσον, Χάκαν Λίντμαν τον έπεισε να συναντήσει τον Ερλινγκ Πάλσον, έναν πρώην παίκτη της Μάλμε, ο οποίος του πρόσφερε εργασία και σπίτι με την προϋπόθεση, εκείνος να μπει σε κλινική αποκατάστασης. «Αν δεν είχα λάβει αυτήν την απόφαση εκείνη την ημέρα, δεν θα είχα ζήσει πολύ ακόμα και θα είχα αυτοκτονήσει».

Μόλις βγήκε από την κλινική, ο Μάγκνουσον απέκτησε ένα γιο τον Μπέντζαμιν, με την Βραζιλιάνα Βαλντενίσε, και ζουν μαζί στο Μάλμε της Σουηδίας. Ο στόχος του Mάνγκουσον είναι σύντομα να μετακομίσει στη Λισαβόνα.

«Ελπίζω να μπορέσω να ζήσω στη Λισαβόνα. Το όνειρό μου είναι να δούμε το μικρό μας γιο να τρέχει στο Da Luz».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter