Μάιλο Γιαννόπουλος: Ποιος είναι ο ακροδεξιός που ξεσήκωσε το Μπέρκλεϊ (Photos)

Μάιλο Γιαννόπουλος: Ποιος είναι ο ακροδεξιός που ξεσήκωσε το Μπέρκλεϊ (Photos)

Ακροδεξιός, υποστηρικτής του Τραμπ, ρατσιστής, μισογύνης, θιασώτης της “ισλαμοφοβίας”: Ο ακροδεξιός Μάιλο Γιαννόπουλος ξεσήκωσε το Μπέρκλεϊ για όλους τους λάθος λόγους.

Περίπου 1500 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ για να εμποδίσουν την ομιλία του Έλληνα ακροδεξιού Μάιλο Γιαννόπουλος. Και τα κατάφεραν, αφού λίγο αργότερα το πανεπιστήμιο ακύρωσε την εκδήλωση.

Όχι άδικα, αφού ο -μεγαλωμένος στη Βρετανία- Έλληνας ακροδεξιός έχει κατηγορηθεί ανοιχτά για φασισμό. Ο 32χρονος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για ρατσισμό, μισογυνισμό, αντιμουσουλμανικό μένος και “άρια” ιδεοληψία. Ανάμεσα στα “επιτεύγματά” του ήταν και μία επιθετική, σεξιστική καμπάνια εναντίον της ηθοποιού Λέσλι Τζόουνς, που του “χάρισε” τον αποκλεισμό του από το Twitter.

Ο Μάιλο Γιαννόπουλος, αν και ανοιχτά γκέι, έχει ταχθεί κατά της γυναικείας ομοφυλοφιλίας, ενώ δηλώνει πως αν μπορούσε να… “θεραπευτεί” από την ομοφυλοφιλία του, θα το έκανε. ταυτόχρονα, θεωρεί τα γκέι κινήματα “καρικατούρες” και προτρέπει την γκέι κοινότητα “να γυρίσει πίσω στις ντουλάπες”. Θεωρεί δε το χριστιανισμό “ανώτερη” κουλτούρα.

Είναι διαχειριστής της ακροδεξιάς ιστοσελίδας Breitbart.com, την οποία “παρέλαβε” από τον πρώην διαχειριστή και νυν σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ.

O Μάιλο Γιαννόπουλος είναι ευρέως αντιπαθής στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακυρώνονται ομιλίες του. Στις 21 Ιανουαρίου, κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας με στόχο την ακύρωση ομιλία τους στην Ουάσινγκτον, ένας διαδηλωτής τραυματίστηκε από την αστυνομία. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter