Μακάβρια σύμπτωση: Από το μπαλκόνι που έπεσε ο 6χρονος, είχε αυτοκτονήσει μαθήτρια

Μακάβρια σύμπτωση: Από το μπαλκόνι που έπεσε ο 6χρονος, είχε αυτοκτονήσει μαθήτρια

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί δημοσίευμα που αναφέρει ότι από το ίδιο μπαλκόνι που έπεσε ο 6χρονος στην Κηφισιά πριν από λίγες ημέρες, είχε αυτοκτονήσει μαθήτρια πριν από 20 χρόνια…

Μια φρικιαστική σύμπτωση αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η «Espresso», σύμφωνα με το οποίο από το ίδιο μπαλκόνι του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας στην Κηφισιά από όπου έπεσε ο άτυχος 6χρονος, που κατέληξε λίγες ημέρες πριν, είχε αυτοκτονήσει το 1997 μια 18χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα: “Ήταν Ιούνιος του 1997 όταν η αυτοκτονία της 18χρονης Θάλειας Τσίτσου προκάλεσε παγωμάρα στην κοινή γνώμη. Η μαθήτρια της τρίτης τάξης του 3ου Λυκείου Νικαίας, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Espresso», είχε πληροφορηθεί από έναν συμμαθητή της ότι είχε πέσει κάτω από τη βάση σε δύο μαθήματα. Μην αντέχοντας αυτό που φοβόταν ότι θα αντιμετώπιζε στο σπίτι από τους γονείς του πήρε τη μοιραία απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της. Εφυγε από το σπίτι της στη Νίκαια και, αφού περιπλανήθηκε για κάμποσες ώρες, έφτασε έξω από μια άγνωστή του πολυκατοικία, στην οδό Ζηρίνη 23, στην Κηφισιά, όπου χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο. Ήταν και τότε πρωί όταν ο άνδρας που διέμενε τότε στο διαμέρισμα άνοιξε την πόρτα και ζήτησε από τον τότε ένοικό του να την αφήσει να μπει να πλύνει τα ματωμένα χέρια της.Ανυποψίαστος ο 70χρονος της επέτρεψε να μπει στο σπίτι του, όμως εκείνη δεν πήγε στο μπάνιο, αλλά από μια ανοικτή πόρτα βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό. Και τότε οι ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν ειδοποιήσει αναστατωμένοι την Αστυνομία και η 18χρονη είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο ΚΑΤ, όπως και το 6χρονο αγοράκι το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Από το ίδιο μπαλκόνι το περασμένο Σάββατο, 20 χρόνια μετά δηλαδή, έπεσε το 6χρονο αγοράκι. Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι διέφυγε της προσοχής της μητέρα του και βρέθηκε στο κενό. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε 24 ώρες μετά.”

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter