Μαλακάσα: Βρήκαν ποιος έσφαξε τον 31χρονο Σύρο στη δομή προσφύγων – Αναζητείται

Μαλακάσα: Βρήκαν ποιος έσφαξε τον 31χρονο Σύρο στη δομή προσφύγων  – Αναζητείται

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 31χρονου Σύρου, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο μέσα στον χώρο της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στην Μαλακάσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 25χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται, ενώ έχουν συλληφθεί άλλα 11 άτομα για συμμετοχή στην αιματηρή συμπλοκή.

Το θύμα βρέθηκε μέσα σε κοντέινερ και σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, 29-9-2018, μέσα στον χώρο της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων της Μαλακάσας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους ομάδες αλλοδαπών, και συγκεκριμένα Σύροι με Αφγανούς, χρησιμοποιώντας ξύλα, λοστούς, πέτρες και μαχαίρια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου και των τραυματισμό άλλων εννέα προσφύγων, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας προσήχθησαν, στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 106 αλλοδαποί. Για την συμμετοχή τους στην συμπλοκή, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν οι 11 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ληστείας καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter