Μανιάτης για Σπίρτζη: Έγινε γενίτσαρος για μια καρέκλα – Σπίτρτζης: Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας στον νεοφιλελευθερισμό

Μανιάτης για Σπίρτζη: Έγινε γενίτσαρος για μια καρέκλα – Σπίτρτζης: Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας στον νεοφιλελευθερισμό

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο υπεύθυνος της ΚΟ για την Ενέργεια, το Περιβάλλον και τις Υποδομές, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, για τις δηλώσεις Σπίρτζη σχετικά με το μποτιλιάρισμα στην Ιόνια Οδό και την Αθηνών-Πατρών, κατά την έξοδο του Πάσχα.

«Ο κ. Σπίρτζης έγινε γενίτσαρος από επιλογή για μία υπουργική καρέκλα. Άρχισε να κόβει κορδέλες σε οδικούς άξονες μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα για να ξεφύγουν από την κατακραυγή του κόσμου. Πέτυχε το αντίθετο. Επιτίθεται με χυδαίο τρόπο στην παράταξη που τον ανέδειξε, αυτή που παρακαλούσε να τον στηρίξει στην προεδρία του ΤΕΕ, την παράταξη της οποίας την ιστορία καπηλεύεται» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Όπως προσθέτει, «παρέλαβε τα έργα έτοιμα κατά 80%, και έδωσε πανωπροίκι στους εργολάβους 500 εκατ. ευρώ για να καλύψει τις καθυστερήσεις της κυβέρνησής του από τα capital controls, είναι ο ίδιος υπουργός που τεμάχισε στα 8 τον άξονα «Πάτρα-Πύργος», για να τον αναθέσει τμηματικά στον κουμπάρο εργολάβο κ. Καλογρίτσα».

Απάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη στην ανακοίνωση του υπευθύνου της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, κ. Γιάννη Μανιάτη.

«Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας στον νεοφιλελευθερισμό»

Αν ίσχυαν στο παραμικρό τα όσα ο υπουργός του Αντώνη Σαμαρά κ. Μανιάτης ισχυρίζεται, τότε θα γινόμουν υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά ή πρωθυπουργού αντίστοιχης πολιτικής τοποθέτησης.

Πράγμα που ήταν, είναι και θα είναι αδύνατο.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ταξίδι του στο νεοφιλελευθερισμό.

Η παράταξη που με ανέδειξε είναι σίγουρο ότι δεν ήταν, δεν είναι και δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ στο χώρο των συμμαχιών με τη νεοφιλελεύθερη ΝΔ του κ. Μητσοτακη.

Είναι εκεί που πάντα ήταν: στο σοσιαλιστικό αριστερό χώρο.

(Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter