Μαντινάδα έψαλαν σήμερα παιδιά αστυνομικών και πρόσκοποι στον Κυριάκο

Μαντινάδα έψαλαν σήμερα παιδιά αστυνομικών και πρόσκοποι στον Κυριάκο

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων άκουσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, άκουσε σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, από παιδιά του «Σώματος Ελλήνων Προσκόπων», των παιδιών των εργαζομένων της «Ελληνικής Αστυνομίας» και από τον «Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης».

“Του Μητσοτάκη είσαι γιος και ανιψιός Εθνάρχη, μα όποιος τα έχει αυτά τα δυο, αξίζει ντου να άρχει!” ήταν η μαντινάδα που είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Βρακοφόρων Κρήτης στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και εκείνος απευθυνόμενος στους νέους που χόρεψαν και τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα του νησιού ανέφερε:

Να σας ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου να έχουμε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, και αγάπη. Το 2017 ήταν μια δύσκολη χρονιά προσωπικής δοκιμασίας για εμένα και για την οικογένειά μου. Τα έχει αυτά η ζωή και πρέπει να ατενίζουμε πάντα το μέλλον με αισιοδοξία.

Το 2018 να είναι η χρονιά εκείνη στην οποία, επιτέλους, θα μπορέσουμε ως χώρα να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, να αφήσουμε πίσω μας τις δύσκολες εποχές, αυτήν τη δεκαετή κρίση, που τόσο μας ταλαιπώρησε, μας πόνεσε και μας θύμωσε όλους μας. Αλλά κυρίως να είναι μια χρονιά στην οποία η καθεμία και ο καθένας να κάνει πράξη το προσωπικά του όνειρα και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter