Μανωλάς – Παπασταθόπουλος: Από την ΑΕΚ στα διεθνή ποδοσφαιρικά «σαλόνια»

Μανωλάς – Παπασταθόπουλος: Από την ΑΕΚ στα διεθνή ποδοσφαιρικά «σαλόνια»

Περιζήτητοι από τις πιο μεγάλες ομάδες του κόσμου, οι δύο κορυφαίοι κεντρικοί αμυντικοί, Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, είναι μεταξύ των κορυφαίων στη θέση που αγωνίζονται, στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως. Οι δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ κοστολογούνται αυτή τη στιγμή στα 56 εκατομμύρια ευρώ!

Η γερμανική ιστοσελίδα transfertmarkt, που λειτουργεί σαν το χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου, διαμορφώνοντας τιμές στην αγορά των παικτών σε όλο τον κόσμο, κοστολογεί τον αμυντικό της Ρόμα, αλλά και εκείνον της Ντόρτμουντ από 28 εκατομμύρια ευρώ. Όπως είναι γνωστό, αμφότεροι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας ευρωπαϊκών συλλόγων.

Δημοσιεύματα σε Ιταλία και Αγγλία, αναφέρουν το ενδιαφέρον των καλύτερων συλλόγων της Premier League για τον Κώστα Μανωλά, ενώ στην Ιταλία η Ίντερ δείχνει διατεθειμένη να διαθέσει όσα χρήματα απαιτούνται για να τον ντύσει με την φανέλα της. Ήδη την Τετάρτη, η Tuttosport σημείωσε ότι «η Ίντερ είναι έτοιμη να δώσει 100 εκατομμύρια ευρώ για Μπερναρντέσι (Φιορεντίνα) και Μανωλά το καλοκαίρι».

Στην Ισπανία, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που παρουσίασε αύξηση στην τελευταία αναφορά της γερμανικής ιστοσελίδας (από 22 σε 28 εκατομμύρια ευρώ), φέρεται σαν υποψήφιος διάδοχος του Πέπε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβούς αμυντικούς που αγωνίζονται στα γήπεδα της Ευρώπης, είναι οι Σέρχιο Ράμος (Ρεαλ Μαδρίτης), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Ντιέγκο Γκοντίν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους) και Ζερόμ Μπόατεγκ (Μπάγερν), που κοστολογούνται με 40 εκατ ευρώ.

Ακολουθεί με 38 εκατομμύρια ευρώ ο Ματς Χούμελς (Μπάγερν), Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης) με 35 εκατομμύρια ευρώ, Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι) με 30 εκατομμύρια ευρώ. Στη συνέχεια, είναι οι δύο Έλληνες άσοι με 28 εκατομμύρια ευρώ, ο Κοσιενλί (Άρσεναλ) με 22 εκατομμύρια ευρώ, ο Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμαίν) με 16 εκατομμύρια ευρώ, Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους ) με 12 εκατομμύρια ευρώ και Περ Μερτεσάκρ (Άρσεναλ) με 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter