Μανωλάς: Σφάζονται οι μνηστήρες στα πόδια του

Μανωλάς: Σφάζονται οι μνηστήρες στα πόδια του

Άλλη μία διάσημη, πλούσια και πανίσχυρη υποψήφια μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα με αναφορές στη Γαλλία, που αναπαράγουν ΜΜΕ της Ιταλίας, πρόκειται για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το τελευταίο διάστημα πάντως, η Ίντερ φάνηκε να αποκτά προβάδισμα στην υπόθεση απόκτησης του διεθνή έλληνα κεντρικού αμυντικού, ξεκινώντας διαπραγματεύσεις με την Ρόμα και δείχνοντας διατεθειμένη να καλύψει οικονομικά τις απαιτήσεις των Ρωμαίων. Όμως η υπόθεση δεν φαίνεται να είναι απλή.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένες να προχωρήσουν, εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου μεταξύ του έλληνα αμυντικού και της Ρόμα. Ένα καυτό καλοκαίρι έρχεται και η Ρόμα ετοιμάζει για τον Μανωλά μια πραγματικά διεθνή δημοπρασία», αναφέρουν οι Ιταλοί. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα για τον Κώστα Μανωλά, φέρονται να ενδιαφέρονται ακόμα Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους.

Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις ξεκαθάρισε : «Η απόφαση για το μέλλον μου ανήκει αποκλειστικά στη Ρόμα. Αν θέλει να με πουλήσει, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ», τόνισε ο διεθνής έλληνας αμυντικός, από τους κορυφαίους στην ισοπαλία της Εθνικής στις Βρυξέλλες, κόντρα στο Βέλγιο (1-1).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter