Μας τα χαλάει για τα καλά ο καιρός

Μας τα χαλάει για τα καλά ο καιρός

Άστατος ο καιρός σήμερα Τετάρτη, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες, πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 5 και στα ανατολικά 6, πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά, η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανόν τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι νότιοι, με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες και ύφεση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Στα υπόλοιπα, αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνές, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί, 3 με 5 και στα ανατολικά, πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα νότια και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 ως 23 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα νότια. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 5, στα ανατολικά και νότια 6, πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 και πρόσκαιρα στα δυτικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και τοπικά στα βόρεια, 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter