Μαξίμου: «Θρασύδειλος ο Μητσοτάκης» – Την Δευτέρα η συζήτηση για Καμμένο

Μαξίμου: «Θρασύδειλος ο Μητσοτάκης» – Την Δευτέρα η συζήτηση για Καμμένο

Για τη Δευτέρα, όπως είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, αναβλήθηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το ζήτημα της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με την απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

Όπως ενημέρωσε ο Νίκος Βούτσης η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, το ΚΚΕ αποχώρησε από τη διαδικασία, οι δύο εκπρόσωποι του Ποταμιού υπερψήφισαν, ενώ από πλευράς ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ψήφισε «παρών» και ο Δημήτρης Καμμένος υπέρ.

Υπενθυμίζεται ότι την αναβολή της προγραμματισμένης για την Πέμπτη συζήτησης είχε ζητήσει ο κ. Τσίπρας προκειμένου να είναι και ο ίδιος παρών, ενώ είχε ζητήσει και από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι εκεί.

Από την πλευρά της, η ΝΔ αρχικά είχε πει κατηγορηματικά «όχι» στη νέα αναβολή της συζήτησης, ωστόσο, στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφασίστηκε η μετάθεση της συζήτησης για μερικές ημέρες, ως τις 27 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως πέραν από την επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου, κατά της Νέας Δημοκρατίας, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου μιλούσαν για «λάσπη» και «ανύπαρκτα σκάνδαλα«.

«Το να ρίχνεις λάσπη για ανύπαρκτα σκάνδαλα μήπως και αλλάξεις τη συζήτηση από τις offshore σε παραδείσιες νήσους, είναι θράσος» ανέφεραν χαρακτηριστικά και προσέθεταν:

«Το να μη δέχεσαι τη μετάθεση της συζήτησης στη Βουλή, μη τυχόν και αντιμετωπίσεις τον Πρωθυπουργό, είναι δειλία.».

«Ο συνδυασμός των δύο είναι το επίθετο που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη: Θρασύδειλος», συμπλήρωναν.

Η απάντηση της ΝΔ

«Θρασύδειλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από non paper και έχουν εξαπατήσει τους πολίτες με τις κατά συρροή απάτες και αυταπάτες τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter