Μαξίμου: Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΝΔ και απάντησε ο Άδωνις – Επιβεβαιώθηκε ποιος κάνει κουμάντο

Μαξίμου: Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΝΔ και απάντησε ο Άδωνις – Επιβεβαιώθηκε ποιος κάνει κουμάντο

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή την απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη , σε ερώτημα που είχε θέσει με ανακοίνωση του νωρίτερα το Μαξίμου προς τον πρόεδρο της ΝΔ για παλαιότερες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, όταν ήταν στέλεχος του ΛΑΟΣ, αναφορικά με την ΠΓΔΜ.

«Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΝΔ και απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. Αμφότεροι επιβεβαίωσαν ποιος κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία» τονίζεται στην ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού.

Και καταλήγει υπογραμμίζοντας «αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμη είναι εάν ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να πιστεύει πως με τη γραμμή της σύνθετης ονομασίας ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, «ξεπούλησε τη Μακεδονία».

Νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε απαντήσει στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου με τις προ δεκαετίας αναφορές του για τη στάση της ΝΔ στο θέμα του ονοματολογικού της πΓΔΜ.

«Αν πάμε δέκα χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι» τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, και συνεχίζει: «Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μας παίξει το Μέγαρο Μαξίμου τις προ δεκαετίας δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, τότε που τα Σκόπια ήταν Μακεδονία και η Αμερική ο μεγάλος εχθρός και το ΝΑΤΟ θα διαλύονταν» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ο κ. Γεωργιάδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter