Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Μ.Βορίδης: Δεν άκουσα τίποτε χρήσιμο στην Εξεταστική

Δεν μπορούν να ζητηθούν ευθύνες από τον Στουρνάρα για τροπολογίες που ψηφίστηκαν στην Βουλή, υποστήριξε ό βουλευτής της Ν.Δ

Ιδιαίτερα απαξιωτικός ήταν ο Μ.Βορίδης, μέλος της εξεταστικής επιτροπής, σχολιάζοντας την πορισματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.

«Δεν άκουσα τίποτε χρήσιμο» υποστήριξε σχολιάζοντας το περιεχόμενο των εργασιών τις επιτροπής τους τελευταίους 8 μήνες. Επισήμανε ότι δεν έγινε μία συζήτηση σχετικά με την εποπτεία του τραπεζικού συστήματος που είναι ένα περίπλοκο τεχνικό θέμα.

Ο Μ.Βορίδης σημείωσε οτι πρόκειται για μία συζήτηση «περί της λειτουργίας του καπιταλιστικού συστήματος που δεν χρειάζονταν εξεταστική για να την κάνουμε». Ειδικά μάλιστα για τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από τον επικεφαλής της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, και την τροπολογία του για διαγραφή οφειλών της Motor Oil, σημείωσε πως θα ήταν «πραγματικά ενδιαφέρον να ζητηθούν ευθύνες για θέματα για τα οποία ψήφισε η Βουλή».

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.