Με βραχιολάκι ο Δημάκης – Άμεση κινητοποίηση μετά την επανέναρξη της λευκής απεργίας

Με βραχιολάκι ο Δημάκης – Άμεση κινητοποίηση μετά την επανέναρξη της λευκής απεργίας

Βραχιολάκι προκειμένου να πάρει την εκπαιδευτική άδεια που δικαιούται, δόθηκε στον Βασίλη Δημάκη, κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού και φοιτητή στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής, ο οποίος νωρίς το πρωί της Πέμπτης γνωστοποίησε ότι από ξεκινάει ξανά λευκή απεργία (σ.σ. δίψας και πείνας), μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Με αυτόν τον τρόπο, η εκ νέου απεργία έληξε πριν ουσιαστικά αρχίσει. Σύμφωνα με τον ίδιο από την πρώτη Ιουνίου θα βγει φορώντας το βραχιολάκι που του δόθηκε.

Σε νέα ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε:

«Μόλις γύρισα από το τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο Κορυδαλλού με το “κόσμημα” στο πόδι (το βραχιολάκι) , ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και στην προηγούμενη απεργία και στην κινητοποίηση που υπήρξε για την τωρινή , συντρόφους , συγκρατούμενους , φίλους , ακτιβιστές , συναγωνιστές και τον καθένα ξεχωριστά , η αλληλεγγύη σας είναι ένα επιπλέον μάθημα ζωής και ανθρωπιάς και σας ευγνωμονώ βαθιά όλους για την ανιδιοτελή αλληλεγγύη σας!».

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Δημάκης είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας η οποία είχε κρατήσει ένα μήνα (14 Μαρτίου – 14 Απριλίου), προκειμένου να του δοθεί εκπαιδευτική άδεια. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter