Με επική ανατροπή η ΑΕΚ 3-2 τον Ολυμπιακό

Με επική ανατροπή η ΑΕΚ 3-2 τον Ολυμπιακό

Με την… σφραγίδα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και την είσοδο του Λιβάγια στο β΄ μέρος η ΑΕΚ έκανε την επική ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό κι ενώ έχανε με 0-2 μέχρι το 64΄, νίκησε με 3-2 στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μάριν στο 22΄ με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, στο 46΄ ο Οφόε έκανε το 2-0 κι από κει και πέρα με δύο γκολ του Χριστοδουλόπουλου (64΄, 80΄) η Ένωση ισοφάρισε και στο 90΄ με τον Μάνταλο πήρε την απίστευτη νίκη.

Διακοπή από τα δακρυγόνα

Στο 70′ του ντέρμπι και για άγνωστο -προς το παρόν- λόγο, οπαδοί της ΑΕΚ συνεπλάκησαν έξω από το γήπεδο με την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων και κρότου λάμψης, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και να διακοπεί, προσωρινά, η αναμέτρηση της «Ένωσης» με τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα, φίλοι των «κιτρινόμαυρων», μέσα στο στάδιο, συγκράτησαν αρκετούς, που ήθελαν να βγουν έξω, ώστε να… συμμετάσχουν στα επεισόδια, ενώ άλλοι, κυρίως όσοι είχαν παιδιά μαζί τους, βγήκαν, πήραν τα αυτοκίνητά τους και έφυγαν, φοβούμενοι για τα χειρότερα!

Μετά από 12 λεπτά, πάντως, οι δύο ομάδες βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε από το 70′ και έπειτα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Σιμόες (28′ Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης (46′ Λιβάγια), Αραούχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Ένχελς, Φιγκέιρας, Ταχτσίδης, Ζιλέ, Οτζίτζα, Καρσελά (82′ Πάρντο), Μάριν (65′ Σεμπά), Εμενίκε.

Γκολ: 64′, 80′ Χριστοδουλόπουλος, 89′ Μάνταλος / 22′ Μάριν, 46′ Οτζίτζα Οφόε

Κάρτες: 24′ Αραούχο, 50′ Μάνταλος / 8′ Οτζίτζα Οφόε, 45+1′ Μάριν, 50′ Ρομαό, 79′ Ζιλέ, 95′ Ταχτσίδης

Κόκκινες: 90+5′ Τσόσιτς / 90+5′ Ένχελς

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter