Με εξώδικο απαντά η Μαρία Σπυράκη σε tweet του Πάνου Καμμένου

Με εξώδικο απαντά η Μαρία Σπυράκη σε tweet του Πάνου Καμμένου

Με εξώδικα -αυτή τη φορά από την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κατά του υπουργού Άμυνας- συνεχίζεται η αντιπαράθεση για την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, με δήλωσή της, ενημερώνει για το εξώδικο κατά του Πάνου Καμμένου και απειλεί με συνέχεια στα αστικά δικαστήρια επειδή νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο , την εποχή της παντοκρατορίας του πρώην υπουργού , αναφέροντας:

«Τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό».

«Αύριο το πρωί στο γραφείο του θα τον υποδεχθεί ένα εξώδικο και αν δεν ανακαλέσει αμέσως ζητώντας δημοσίως συγγνώμη, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στα αστικά δικαστήρια στα οποία έχει συνηθίσει πλέον να πληρώνει αγωγές», ανταπάντησε η Μαρία Σπυράκη.

Νωρίτερα, ως εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ , η κα Σπυράκη, είχε επανέλθει στην υπόθεση της πώλησης των βλημάτων, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό να τοποθετηθεί επί των ισχυρισμών της ΝΔ ότι ο κ. Καμμένος κατέθεσε «στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα» για την υπόθεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter