Με ηγέτη τον Αλτμαν, ο ΠΑΟ 1-0 την Γκεντσλερμπιρλιγί

Με ηγέτη τον Αλτμαν, ο ΠΑΟ 1-0 την Γκεντσλερμπιρλιγί

Με κινητήριο μοχλό τον Αλτμαν και σκόρερ τον Μόλινς (5’) ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 στο τρίτο φιλικό στην Ολλανδία την τουρκική Γκεντσλερμπιρλιγί.

Οι «πράσινοι», παρ’ ότι έχουν σημαντικά κενά στο ρόστερ τους, έδειξαν πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Θετική παρουσία είχαν και οι νεαροί Πίσπας, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης οι οποίοι στα τελευταία λεπτά ανέβασαν συνολικά την απόδοση της ομάδας τους.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, βγάλαμε φάσεις. Στο δεύτερο ο αντίπαλος έβαλε κάποιους ξεκούραστους παίκτες, είχαμε πρόβλημα για 15-20 λεπτά, μετά κάναμε και εμείς κάποιες αλλαγές με τα νέα παιδιά και νομίζω το ισορροπήσαμε το ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια όταν έχεις ξεκούραστους παίκτες φαίνεται αμέσως η διαφορά», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα δύο νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού τους Λουτσιάνο, Καμπέσας: «Δεν έχω αμφιβολία για την ποιότητα των δυο παιδιών αυτών. Πιστεύω θα μας βοηθήσουν. Ο Λουτσιάνο μπορεί να παίξει σε δυο θέσεις και ο μικρός έχει κάποιο στοιχείο που δεν το έχουμε ακόμα αυτή τη στιγμή, έχει ταχύτητα και θα μας βοηθήσει σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Είναι δύο νέα παιδιά με όρεξη και διάθεση. Θέλω τέτοιους παίκτες στην ομάδα και αν μπορέσουμε να βρούμε και ένα-δυο έμπειρα παιδιά θα είναι καλό για εμάς».

Ο Καμπέσας έφτασε σήμερα το βράδυ στην Αθήνα και δήλωσε: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, θέλω να πω και πάλι ευχαριστώ για το γεγονός πως βρίσκομαι εδώ, ο στόχος μου είναι να δώσω χαρά στους φίλους της ομάδας».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος (65′ Στιλ), Κουλιμπαλί (80′ Βέμερ), Μολέντο (61΄Ευαγγέλου), Κολοβέτσιος (68′ Τελάντερ), Χουλτ, Ζέκα (82′ Εμμανουηλίδης), Ρέις (61′ Δώνης), Λουντ (68′ Στάικος), Άλτμαν (68′ Ρινάλντι), Χατζηγιοβάνης (77′ Μπουζούκης), Μολίνς (61′ Πίσπας).

ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΛΙΓΙ: Χοπφ, Αχμέτ Ογκούζ, Λούκας Κλάρο, Παλιτσέβιτς (75′ Τσετίν), Ιμπραχίμ, Ουγκούρ, Αχμέτ Ιλχάν, Στσέκιτς, Κχαλίλι (57′ Μιλίνκοβιτς), Τσιφτσί (58′ Εντιαγέ), Σκούλετιτς (46′ Μούριτς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter