Με ισχυρό κινητήρα ντίζελ

Με ισχυρό κινητήρα ντίζελ

Δυνατό Αυτοκίνητο, Ισχυρός Κινητήρας: Το Νέο Opel Grandland X τώρα με τον κορυφαίο diesel 177 ίππων οχτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και νέα Premium έκδοση X Ultimate.

Το νέο Opel Grandland X γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο και πρόσφατα έφτασε στα καταστήματα των Διανομέων. Τώρα, η Opel αποφασίζει να επεκτείνει τη γκάμα κινητήρων της για το νέο SUV μοντέλο της. Το Grandland X μπορεί να παραγγελθεί με τον κορυφαίο δίλιτρο diesel 177 ίππων. Αυτός συνδυάζεται με το νέο, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

«Το νέο μας Opel Grandland X ενσαρκώνει το πνεύμα της περιπέτειας και της ελευθερίας. Όπως είναι φυσικό, ένας πολύ ισχυρός turbo diesel που υπόσχεται μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση με μικρότερη κατανάλωση συμπληρώνει ιδανικά το μοντέλο. Και αυτό είναι κάτι που πετυχαίνει ο νέος, κορυφαίος 2.0L diesel για το Grandland X. Ο νέος μας διεκδικητής στην κατηγορία SUV μπορεί να δείξει όλη τη δύναμή του σε συνδυασμό με ένα ‘στρωτό’ οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο» δήλωσε ο Πέτερ Κούσπερτ, Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, Opel Automobile GmbH.

Επιπλέον, το Opel Grandland X θα διατίθεται με την premium έκδοση «Ultimate», που περιλαμβάνει μία σειρά πολυτελών στοιχείων εξοπλισμού, στάνταρ. Το σπορ και κομψό SUV εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο με τις αλουμινένιες δίχρωμες (BiColor) 19άρες ζάντες και τις ασημί ράγες οροφής. Επιπλέον, premium εργονομικά καθίσματα, δερμάτινη ταπετσαρία, το premium ηχοσύστημα και πολυάριθμα, υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης και infotainment υπόσχονται υψηλά επίπεδα άνεσης και ευεξίας.

Παρά τις δυναμικές επιδόσεις του, το Grandland X είναι πολύ αποδοτικό με κατανάλωση μικτού κύκλου κάτω από πέντε λίτρα. Ο κινητήρας είναι επίσης εφοδιασμένος με ένα αποδοτικό σύστημα ελέγχου εκπομπών ρύπων με ψεκασμό AdBlue (SCR, Selective Catalytic Reduction), που αφαιρεί τα οξείδια του αζώτου (NOx) από τα καυσαέρια του κινητήρα. Η υδατοδιαλυτή ουρία, που περιέχει αμμωνία (NH3), αντιδρά με τα οξείδια του αζώτου στον καταλυτικό μετατροπέα SCR, από όπου παράγεται αβλαβές άζωτο και υδρατμοί.

Σημαντική είναι η συμβολή του νέου οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου που συνεργάζεται με το τετρακύλιδρο κινητήρα diesel. Το Grandland X είναι το δεύτερο μοντέλο Opel μετά το Insignia που διατίθεται με ένα premium, αποδοτικό, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Αυτό προσφέρει ακόμα πιο ποιοτικές αλλαγές συγκριτικά με το εξατάχυτο αυτόματο.

Το Grandland X μπορεί επίσης να παραγγελθεί με την τελευταία, προαιρετική έκδοση premium εξοπλισμού που προσφέρει η Opel: Το “Ultimate” συμβολίζει την υπέρτατη άνεση και απόλαυση στο ταξίδι με εξαιρετική συνδεσιμότητα και υπερσύγχρονες τεχνολογίες και συστήματα υποστήριξης.

Στο εξωτερικό, οι 19άρες ζάντες αλουμινίου BiColor, οι ασημί ράγες κατά μήκος της οροφής και οι εξωτερικοί καθρέπτες σε diamond black χαρίζουν στο Grandland X ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Στο εσωτερικό, premium εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR, δερμάτινες επενδύσεις με σύστημα θέρμανσης για τα εμπρός και τα πλαϊνά πίσω καθίσματα διαμορφώνουν ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η άνεση και η θαλπωρή. Αλουμινένια σπορ πεντάλ επιτείνουν τη σπορ αίσθηση για τον οδηγό στο τιμόνι.

Το premium ηχοσύστημα Denon, που επίσης είναι στάνταρ στην έκδοση Ultimate, υπόσχεται μία εξαιρετική ακουστική εμπειρία με οκτώ ενσωματωμένα ηχεία και ένα subwoofer, ενώ το DAB+ αυξάνει τον αριθμό των διαθέσιμων ραδιοφωνικών σταθμών. Οδηγός και επιβάτες είναι πάντα άριστα συνδεδεμένοι χάρη στο σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας OnStar[2] μαζί με το συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay σύστημα infotainment Navi 5.0 IntelliLink με έγχρωμες οθόνες αφής οκτώ ιντσών. Επιπλέον, συμβατά smartphones φορτίζονται ασύρματα.

Όμως το Opel Grandland X εκτός από εξαιρετικά άνετο είναι και εξαιρετικά ασφαλές. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά της έκδοσης Ultimate, όπως οι προσαρμοζόμενοι προβολείς AFL LED, η κάμερα 360° και το Advanced Park Assist το επιβεβαιώνουν.

Τέλος το Grandland X προσφέρει βέλτιστη πρόσφυση και ευστάθεια σε όλων των ειδών τα εδάφη. Αυτό οφείλεται και στο προαιρετικό, ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip που εξασφαλίζει κορυφαίο κράτημα σε αντίξοες συνθήκες. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει από πέντε προγράμματα οδήγησης. Το σύστημα κατανέμει τη ροπή στους εμπρός τροχούς, επιτρέπει ολίσθηση των τροχών εάν χρειαστεί και με το αυτόματο κιβώτιο προσαρμόζει τα σημεία αλλαγής καθώς και την απόκριση του γκαζιού.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter