Με Λέτο ο ΠΑΟ 1-0 την ανύπαρκτη ΑΕΚ

Με Λέτο ο ΠΑΟ 1-0 την ανύπαρκτη ΑΕΚ

Ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός παραμένει «ζωντανός», νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στην Λεωφόρο και ελπίζει ότι θα αποφύγει την τέταρτη θέση στα πλέι οφ. Η Ενωση, παρ’ ότι είχε ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης, παραδόθηκε αμαχητί.

Για τους γηπεδούχους ο Μολέδο είχε δοκάρι με κεφαλιά (30΄), ενώ η Ενωση… απάντησε με τον Χριστοδουλόπουλο (31΄) που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Οδ. Βλαχοδήμο.

Το ματς κρίθηκε στο 62’ από την άσπρη βούλα. Ο Χατζηγιοβάνης έβγαλε την σέντρα, η μπάλα βρήκε το χέρι του Γκάλο και ο Ζαχαριάδης σφύριξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Λέτο που έδωσε την πρώτη νίκη στο «τριφύλλι» στα πλέι οφ.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βράνιες.

«Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, ξέραμε τα προβλήματα που υπήρχαν αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να μένουμε στις απουσίες. Όσοι μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο οφείλουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό έκαναν τα παιδιά απόψε. Μας έλειψε σαφώς η ποιότητα σε ορισμένες στιγμές για να πετύχουμε κάποια πράγματα παραπάνω, αλλά σε αυτή τη φάση των παιχνιδιών χρειάζεται μεγάλη προσοχή, όλα είναι δύσκολα και οι παίκτες μας κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος δεν είχε στη διάθεση του τους Μπεργκ, Εμποκού, Βιγιαφάνες και Κουλιμπαλί.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ από την πλευρά του, είπε: «Κάναμε ένα κάκιστο παιχνίδι. Για να κερδίσεις κάτι μεγάλο όπως το Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεται «καρδιά». Οι μεγάλες ομάδες το αποδεικνύουν αυτό μέσα στο γήπεδο».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οδ. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Χατζηγιοβάννης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (79’ Ρέις), Κλωναρίδης (65’ Π. Βλαχοδήμος), Λέτο (70’ Μολίνς).

ΑΕΚ : Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (64’ Αλμέιδα), Χριστοδουλόπουλος (71’ Πατίτο), Γαλανόπουλος (75’ Μπακασέτας), Μάνταλος, Αραούχο.

Η βαθμολογία των πλέι οφ ΠΑΟΚ 8 (2-1)* ΑΕΚ 6 (2-2) Παναθηναϊκός 5 (2-2)* Πανιώνιος 4 (2-3) *εκκρεμεί η απόφαση για το μεταξύ τους ματς στη Λεωφόρο που διακόπηκε 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter