Mε σούπερ ανατροπή η Γιουνάιτεντ, ανέβαλε τη στέψη της Σίτι!

Mε σούπερ ανατροπή η Γιουνάιτεντ, ανέβαλε τη στέψη της Σίτι!

Τα όνειρα της Σίτι για φιέστα μπροστά στον κόσμο της διέλυσε η Γιουνάιτεντ η οποία επέστρεψε από την… κόλαση και με ανατροπή επικράτησε με 2-3 στο ματς της χρονιάς στην Premier League!

Οι Πολίτες είχαν δημιουργήσει ονειρικό σκηνικό μπροστά στον κόσμο τους και ήθελαν απλά τους τρεις βαθμούς κόντρα στη μισητή αντίπαλο και δεύτερη της βαθμολογίας Γιουνάιτεντ, προκειμένου να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο της φετινής Premier League.

Ωστόσο οι κόκκινοι διάβολοι έδωσαν ένα από τα πιο σκληρά «μαθήματα» ποδοσφαίρου στην ομάδα του Γκουαρντιόλα, επικρατώντας 2-3 με κυνική ανατροπή, παρ’ ότι στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 2-0.

Κομπανί με κεφαλιά στο 25’ και Γκουντογκάν στο 31’ πέτυχαν τα τέρματα των γηπεδούχων. Ωστόσο ο Πογκμπά μέσα σε τρία λεπτά (53’, 55’) με δύο προσωπικά γκολ έφερε το παιχνίδι στα ίσια (2-2) με τον Σμόλινγκ στο 69’ να δίνει τη «χαριστική βολή» και να γράφει το τελευταίο κεφάλαιο του έπους του Μάντσεστερ!

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ντανίλο, Κομπανί, Οταμέντι, Ντελφ, Φερναντίνιο, Γκιουντογάν (76′ Αγκουέρο), Νταβίντ Σίλβα (72′ Ντε Μπράινε), Μπερνάρντο Σίλβα (72′ Γκαμπριέλ Ζεζούς), Σανέ, Στέρλινγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Σμόλινγκ, Άσλεϊ Γιανγκ, Μάτιτς, Άντερ Ερέρα (90’+4 Λίντελεφ), Πογκμπά, Λίνγκαρντ (85′ ΜακΤόμινεϊ), Αλέξις Σάντσες (82′ Ράσφορντ), Λουκάκου.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Έβερτον-Λίβερπουλ 0-0

Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας 2-2

Μπράιτον-Χάντερσφιλντ 1-1

Λέστερ-Νιούκαστλ 1-2

Στόουκ Σίτι-Τότεναμ 1-2

Γουότφορντ-Μπέρνλι 1-2

Γουέστ Μπρομ-Σουόνσι 1-1

Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γ. 2-3

Άρσεναλ-Σαουθάμπτον 8/4

Τσέλσι-Γουέστ Χαμ 8/4

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 32 αγώνες)

Μάντσεστερ Σίτι 84

Μάντσεστερ Γ. 71

Λίβερπουλ 67 -33αγ.

Τότεναμ 67

Τσέλσι 56 -31αγ.

Άρσεναλ 51 -31αγ.

Μπέρνλι 49

Πηγή: Sportfm.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter