Με την ομάδα Νέων η Σαπεκοένσε στον πρώτο της αγώνα μετά την τραγωδία

Με την ομάδα Νέων η Σαπεκοένσε στον πρώτο της αγώνα μετά την τραγωδία

Με την ομάδα Νέων επέστρεψε στο γήπεδο η Σαπεκοένσε, μετά το αεροπορικό δυστύχημα στο Μεντεγίν, που συγκλόνισε τον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο. Στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νόβα Ιγκουάτσου, από το Ρίο ντε Τζανέιρο, στο Κύπελλο «Σάο Πάολο Τζούνιορ», ένα τουρνουά με τις ομάδες U-20 της Βραζιλίας, έχασε με 2 – 0.

Ο φόρος τιμής σε όλους εκείνους που έχασαν την ζωή τους, στα τέλη Νοεμβρίου, στην Κολομβία, ήταν το σημείο αναφοράς του αγώνα που διεξήχθη στην πόλη του Πόρτο Φελίζ, στην πολιτεία του Σάο Πάολο. Οι δεκάδες των οπαδών στο γήπεδο επευφημούσαν τους παίκτες της Σαπεκοένσε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα GloboEsporte. Οι παίκτες των δύο ομάδων πριν την σέντρα, πιάστηκαν αγκαλιά στη μεσαία γραμμή για να αποτίσουν φόρο τιμής, κρατώντας ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας.

Επίσης, η Σαπεκοένσε ανακοίνωσε χθες αρκετές μεταγραφές για την δημιουργία του ρόστερ της. Μεταξύ αυτών είναι ο αμυντικός Ντάγκλας Γκρόλι, με τη μορφή δανεισμού από την Κρουζέιρο, καθώς και οι Ναντσον και Ρόσι. Εκτός από το πρωτάθλημα Βραζιλίας, η μικρή επαρχιακή ομάδα θα αγωνιστεί στο Copa Libertadores, αφού ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια του Copa Sudamericana, μετά το δυστύχημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter