Με «Τρισδιάστατα Ταξίδια» το 2o TEDxKids@Ilissos στην ΟΤΕ Academy

Με «Τρισδιάστατα Ταξίδια» το 2o TEDxKids@Ilissos στην ΟΤΕ Academy

Στο χώρο της OTE Academy θα φιλοξενηθεί, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, το 2o TEDxKids@Ilissos, όπου με θέμα τα «Τρισδιάστατα Ταξίδια» οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν σε έναν κόσμο περιπέτειας και ανακάλυψης.

Στην εκδήλωση, παιδιά και ενήλικες αναλαμβάνουν ρόλο ομιλητή με κοινό σημείο αναφοράς την ανταλλαγή ιδεών που αξίζει να διαδοθούν (Ideas Worth Spreading for Kids). Από τους χώρους της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας, της εκπαίδευσης και της τέχνης θα διαδώσουν τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες, ενώ θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια για όλη την οικογένεια με θεματικές ενότητες όπως Τεχνολογία, Σωματική Έκφραση, Καλλιτεχνική Δημιουργία και πολλές ακόμα εκπλήξεις, ειδικά σχεδιασμένες για τα παιδιά.

Στόχος του 2ου TEDxKids@Ilissos είναι να δημιουργήσει εργαστήρια για ολόκληρη την οικογένεια, που θα ταξιδέψουν τους μικρούς και μεγάλους του φίλους σε πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Η οικογένεια θα περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί, οι μεγάλοι θα γίνουν και πάλι παιδιά, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα εναρμονιστούν άψογα με το ενήλικο κοινό που θα παρακολουθεί τις TEDx ομιλίες στο αμφιθέατρο.

To 2ο TEDxKids@Ilissos υπόσχεται μια ξεχωριστή εκδήλωση με:

• TEDx ομιλίες από παιδιά και ενήλικες.

• Ταυτόχρονη προβολή των ομιλιών μέσω ζωντανής μετάδοσης (live streaming).

• Eργαστήρια δημιουργίας σε συνεργασία με έμπειρους εμψυχωτές και επαγγελματίες.

• Κεντρικό φουαγιέ με τους χορηγούς και συνεργάτες που θα λειτουργήσει ως χώρος ξεκούρασης και φαγητού.

Ακολουθήστε την ομάδα του TEDxKids@Ilissos στα κοινωνικά δίκτυα για να μάθετε περισσότερα:

Τι είναι το TED και το TEDx

To TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση αξιόλογων ιδεών (Ideas Worth Spreading). Ξεκίνησε πριν από 25 περίπου χρόνια στην Καλιφόρνια και επεκτάθηκε μέχρι σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα αρχικά του προέρχονται από τις λέξεις Technology, Entertainment, Design (Tεχνολογία, Ψυχαγωγία, Τέχνη), αν και πλέον η ατζέντα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μια ευρύτερη θεματολογία, καθώς παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες ιδέες ανεξάρτητα από τον τομέα εφαρμογής τους.

Το TEDx ακολουθεί τις προδιαγραφές του TED, όπου το «x» δηλώνει την οργάνωση τοπικών και ανεξάρτητων εκδηλώσεων και περιλαμβάνει διαλέξεις, videos και ζωντανές παρουσιάσεις. Tο πρόγραμμα TEDx ξεκίνησε το 2009 και μέσα σε λίγους μήνες προσέλκυσε το διεθνές ενδιαφέρον. Στο πλαίσιο του διοργανώθηκαν περισσότερες από 10.000 εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Σίδνεϋ, το Τόκιο, το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ και η Αθήνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter