Mega: Συνεχίζουν την επίσχεση οι τεχνικοί – Με εξώδικο ζητούν δεδουλευμένα και διαβεβαιώσεις για να επιστρέψουν

Mega: Συνεχίζουν την επίσχεση οι τεχνικοί – Με εξώδικο ζητούν δεδουλευμένα και διαβεβαιώσεις για να επιστρέψουν

Οι τεχνικοί του Mega που παραμένουν απλήρωτοι για έβδομο μήνα, όπως και οι δημοσιογράφοι και οι διοικητικοί υπάλληλοι του τηλεοπτικού σταθμού συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας και έστειλαν εξώδικο στην εταιρεία θέτοντας όρους για να την σταματήσουν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των τεχνικών του σταθμού:

«Θέμα της συνέλευσης ήταν η προοπτική της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιείται, – όπως άλλωστε έχει ήδη πράξει η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού λόγω της παρατεταμένης φτωχοποίησης και μη καταβολής δεδουλευμένων από 30/6/2016.

Η απόφαση της συνέλευσης, λαμβάνοντας υπ όψιν και όλα τα σχετικά δημοσιεύματα για τυχόν επαναλειτουργία του Σταθμού μέσα στον Ιανουάριο, τα οποία δυστυχώς δεν έχουν καμία επίσημη υπόσταση μέχρι στιγμής, είναι η εξής:

Εξουσιοδοτούμε τον νομικό μας σύμβουλο να συντάξει εξώδικο προς την διοίκηση του σταθμού, το οποίο θα αποσταλεί άμεσα για άρση της επίσχεσης με τις κάτωθι προϋποθέσεις:

Α. Ολική εξόφληση των δεδουλευμένων μας, ή τουλάχιστον καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών τόσων μηνών έτσι ώστε το υπόλοιπο των μη καταβληθέντων μηνιαίων αποδοχών να είναι λιγότερο των τριών (3) μηνών και πέραν αυτού, τακτικότητα στην καταβολή της μισθοδοσίας μας.

Β. Έγγραφη διαβεβαίωση ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η Α.Μ.Κ. (Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου) της εταιρείας από παλαιούς ή νέους μετόχους – επενδυτές για την ομαλή επαναλειτουργία της εταιρείας.

Επί του παρόντος και μέχρι να εξασφαλιστούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων τεχνικών του MEGA συνεχίζεται κανονικά.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ MEGA – E.T.I.T.A».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter