Mega: Τι κρύβει η παραίτηση του Πρόεδρου του ΔΣ και μη απαρτία της Γενικής Συνέλευσης;

Mega: Τι κρύβει η παραίτηση του Πρόεδρου του ΔΣ και μη  απαρτία της Γενικής Συνέλευσης;

Την παραίτησή του υπέβαλε, στις 17 Απριλίου 2018, ο πρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της «Τηλέτυπος ΑΕ» Γεώργιος Μήτραινας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Μήτραινας ήταν το τελευταίο από τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας των Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Σαββίδη που δεν είχε παραιτηθεί και μάλιστα εναντίον του κατατέθηκε και μήνυση από την ΕΤΙΤΑ για την μη καταβολή του δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους του Mega. 

Παιχνίδια για γερά νεύρα στις πλάτες των 470 υπαλλήλων που βρίσκονται σε ομηρεία εδώ και δύο χρόνια και παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 18 μήνες. 

Προκαλεί δε, μεγάλα ερωτήματα γιατί οι ιδιοκτήτες της εταιρείας δυναμίτισαν την Γενική Συνέλευση της περασμένης εβδομάδας με το τρικ της μη προσέλευσης ώστε να μην υπάρχει απαρτία. 

Γεγονός πάντως είναι ότι στις 4 Μαΐου κρίνεται η τύχη του καναλιού στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ότι οι μέτοχοι αποφάσισαν να ορίσουν νέα Γενική Συνέλευση στις 7 Μαΐου!

Μάλιστα με  ξεχωριστή ανακοίνωση της «Τηλέτυπος», γνωστοποιήθηκε ότι αναβλήθηκε η γενική συνέλευση της 17ης Απριλίου για τις 7 Μαΐου 2018.

Συγκεκριμένα, επισημαίνονται τα εξής: «Στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Τηλέτυπος ΑΕ, την 17η Απριλίου 2017, προσήλθαν 5 μέτοχοι, εκπροσωπούντες 37.390 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,037096% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Μη σχηματισθείσης απαρτίας, το σώμα όρισε χρόνο και τόπο επαναληπτικής συνεδριάσεως τη Δευτέρα 7η Μαΐου 2018 και ώρα 12:30, στο ξενοδοχείο Hilton του δήμου Αθηναίων (Βασ. Σοφίας 46)».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter