Μέγκαν Μαρκλ: η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι & βασίλισσα της Google

Μέγκαν Μαρκλ: η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι & βασίλισσα της Google

Μπορεί ακόμα το ειδύλλιο να μην είναι επίσημο, ο κόσμος, όμως, δείχνει να ενδιαφέρεται και να αναζητά να μάθει ποια είναι η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι.

Καταγράφοντας, λοιπόν, τις τάσεις και τα θέματα που απασχόλησαν τη δεξαμενή των χρηστών της, η μηχανή αναζήτησης της Google κάνει τη δική της ανασκόπηση αποκαλύπτοντας σιγά σιγά την “ψηφιακή ύφανση” του 2016. Έτσι το όνομα της Μέγκαν Μαρκλ που είναι η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι είναι πολύ ψηλά στη λίστα των αναζητήσεων.

Η Μέγκαν Μαρκλ πρωταγωνίστησε σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα μόλις τον περασμένο Οκτώβριο όταν έγινε γνωστό ότι είναι η σύντροφος του Πρίγκιπα Χάρι έκτοτε «γκουγκλάρετε»συνεχώς.

Η 35χρονη Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια του δράματος Suits έφθασε πολύ γρήγορα στην κορυφή της λίστας με τις 10 πιο δημοφιλείς ηθοποιούς που αναζήτησαν οι χρήστες της Google το 2016.

Η Google δημοσιοποίησε χθες τον κατάλογο με τα ονόματα ανδρών και γυναικών ηθοποιών και μουσικών που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες της το 2016, τον οποίο αναδημοσιεύει το usmagazine.com.

Στη δεύτερη θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς με βάση τα στοιχεία της πιο διαδεδομένης μηχανής αναζήτησης βρέθηκε η Μαριόν Κοτιγιάρ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter