Μελάνια Τραμπ: Γιατί προκάλεσε αντιδράσεις το εξώφυλλο που έκανε (Photo)

Μελάνια Τραμπ: Γιατί προκάλεσε αντιδράσεις το εξώφυλλο που έκανε (Photo)

Η πρώτη κυρία της Αμερικής έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. Πριν λίγες μέρες θυμήθηκε την παλιά της ιδιότητα και φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού. Γεγονός που όμως προκάλεσε αντιδράσεις στο Μεξικό.

Η Μελάνια Τραμπ, έγινε εξώφυλλο στο μεξικάνικο περιοδικό Vanity Fair και όπως φάνηκε δεν χάρηκαν όλοι οι αναγνώστες του περιοδικού. 

Στη συνέντευξη, η οποία έχει ήδη δημοσιευτεί στο περιοδικό GQ την περασμένη άνοιξη, η Μελάνια, μιλά για το πώς τα βγάζει πέρα με τον Πρόεδρο σύζυγό της και πώς η ίδια μπορεί να γίνει η επόμενη Τζάκι Κένεντι.

Αυτό που ενόχλησε τους Μεξικανούς, δεν ήταν το γεγονός ότι η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ έγινε εξώφυλλο, αλλά η χρονική στιγμή που το περιοδικό αποφάσισε να κυκλοφορήσει με εξώφυλλο τη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε μία μέρα μετά την υπογραφή που έβαλε ο Πρόεδρος Τραμπ σε διατάγματα που αφορούν στην αύξηση του αριθμού των συνοριοφυλάκων στα σύνορα με το Μεξικό, καθώς και στην κατασκευή του περίφημου τείχους. Την ίδια ημέρα επίσης, ο Πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο ανακοίνωσε μέσω Twitter, ότι ακύρωσε τα σχέδιά του να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter