Μελισσανίδης: Όποιον παίκτη γουστάρουμε τον φέρνουμε αύριο το πρωί

Μελισσανίδης: Όποιον παίκτη γουστάρουμε τον φέρνουμε αύριο το πρωί

Πολλά μηνύματα έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης που βρέθηκε στη τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ για φέτος, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές.

Αφού τους συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού παραδέχθηκε πως η εικόνα των κιτρινόμαυρων δεν ήταν η πρέπουσα δυνατή στον τελικό Κυπέλλου, στη συνέχεια έδωσε το στίγμα του για την… επόμενη μέρα της Ένωσης.

«Σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε τον φέρνουμε, του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές» είπε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών και στη συνέχεια πέταξε… καρφί για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: «Όποιον παίκτη θέλουμε, τον κρατάμε».

Αναλυτικά όσα είπε σήμερα στα Σπάτα

«Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε! Η χρονιά ήταν για εμάς απόλυτη επιτυχημένη! Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στενοχώρια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο. Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις!

Αλλά αυτό τελείωσε, πάει! Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι πανάξιοι πρωταθλητές! Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε τον φέρνουμε αύριο το πρωί, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε! Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατή ομάδα, θα ενισχυθούμε κι άλλο! Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές!»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter