Μενίδι: Αστυνομικοί ψάχνουν για κάλυκες μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή (Video και Photos)

Μενίδι: Αστυνομικοί ψάχνουν για κάλυκες μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή (Video και Photos)

Η επιχείρηση ξεκίνησε με πέντε κατ’ οίκον έρευνες κοντά στο δημοτικό σχολείο που τραυματίστηκε θανάσιμα την Πέμπτη ο 11χρονος μαθητής ενώ η έρευνα έχει επεκταθεί εντός του οικισμού Αυλίζα και ιδιαίτερα σε σημείο “στρωμένο” με χαλίκια.

Συνολικά 250 αστυνομικοί από υπηρεσίες της ασφάλειας και των ειδικών δυνάμεων όπως τα ΜΑΤ και τα ΕΚΑΜ παίρνουν μέρος στην αστυνομική επιχείρηση στις Αχαρνές για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβόλησε τον 11χρονο μαθητή στο Μενίδι κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.

Οι κάλυκες που συνελέγησαν εστάλησαν σύμφωνα με πληροφορίες για εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

“Είδαμε αίματα στο προαύλιο και νόμιζα πως είχε ανοίξει το κεφάλι του από την πτώση” ανέφερε ένας άλλος πατέρας που δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα έχασε την ζωή του ο 11χρονος.

Δείτε το βίντεο: 

Υπενθυμίζεται ότι η τραγική αποκάλυψη έγινε το πρωί της Παρασκευής από τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό του άτυχου μαθητή και διαπίστωσε ότι είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Ο 11χρονος διασωληνωμένος και σε πολύ βαριά κατάσταση διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χθες βράδυ στις 10:30, στο “Αγία Σοφία”. Έγιναν άμεσες προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες, όμως, δεν απέδωσαν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter