Μενίδι: Που εστιάζονται οι έρευνες για τον τραγικό θάνατο του 11χρονου

Μενίδι: Που εστιάζονται οι έρευνες για τον τραγικό θάνατο του 11χρονου

Σε τέσσερα σπίτια κι έναν καταυλισμό Ρομά εστιάζει η αστυνομία, στην προσπάθειά της να διαλευκάνει τον θάνατο του 11χρονου αγοριού στο Μενίδι, το οποίο έπεσε νεκρό από αδέσποτη σφαίρα, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.

Συνολικά 250 αστυνομικοί από υπηρεσίες της ασφάλειας και των ειδικών δυνάμεων όπως τα ΜΑΤ και τα ΕΚΑΜ παίρνουν μέρος στην αστυνομικοί επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στις Αχαρνές για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβόλησε.

Η επιχείρηση ξεκίνησε με πέντε κατ’ οίκον έρευνες κοντά στο δημοτικό σχολείο που τραυματίστηκε θανάσιμα την Πέμπτη ο 11χρονος μαθητής ενώ η έρευνα έχει επεκταθεί εντός του οικισμού Αυλίζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα κατά τις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκαν κάλυκες πυροβόλου όπλου οι οποίες εστάλησαν για εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγική αποκάλυψη έγινε σήμερα το πρωί από τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό του άτυχου μαθητή και διαπίστωσε ότι είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Ο 11χρονος διασωληνωμένος και σε πολύ βαριά κατάσταση διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χθες βράδυ στις 10:30, στο “Αγία Σοφία”. Έγιναν άμεσες προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες, όμως, δεν απέδωσαν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter