«Μερακλής» 73χρονος είχε γεμίσει 100 δίσκους με βίντεο ερωτικών συνευρέσεών του με γυναίκες

«Μερακλής» 73χρονος είχε γεμίσει 100 δίσκους με βίντεο ερωτικών συνευρέσεών του με γυναίκες

Ένας 73χρονος συνελήφθη από την αστυνομία καθώς βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές συνευρέσεις που είχε στο σπίτι του με γυναίκες. Μία από αυτές ήταν με μία 17χρονη κοπέλα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία:

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οικία του δράστη και κατάσχεσαν περίπου εκατό ψηφιακούς δίσκους, 139 ναρκωτικά δισκία και τρεις κάμερες. Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 73χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

• 99 ψηφιακούς δίσκους

• 139 ναρκωτικά δισκία και

• Τρεις κάμερες

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, προέκυψε ότι ο δράστης τα τελευταία έτη στην οικία του, βιντεοσκοπούσε ερωτικές συνευρέσεις με γυναίκες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και δυο γυναίκες, οι οποίες ήταν ανήλικες όταν είχαν τελεστεί οι πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνεχίζονται οι έρευνες στα κατασχεθέντα πειστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο δράστης είχε διαπράξει και άλλες πράξεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter