Μέριλαντ: Μαθητής πυροβόλησε 2 συμμαθητές του – Νεκρός ο δράστης

Μέριλαντ: Μαθητής πυροβόλησε 2 συμμαθητές του – Νεκρός ο δράστης

Ο μαθητής που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο συμμαθητές του σε Λύκειο του Μέριλαντ, σήμερα το πρωί, απεβίωσε αφού ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν φρουρό ασφαλείας του σχολικού συγκροτήματος, είπε ο σερίφης της κομητείας.

Τα μαθήματα είχαν μόλις ξεκινήσει όταν ο μαθητής, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πυροβόλησε έναν συμμαθητή και μια συμμαθήτριά του στο Λύκειο Γκρέιτ Μιλς στην κομητεία Σεντ Μέρι, προτού επέμβει ο φρουρός ασφαλείας, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Τίμοθι Κάμερον στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Εκ των δύο θυμάτων, η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η κατάσταση της υγείας του αγοριού είναι «σταθερή».

Ο φρουρός ασφαλείας δεν τραυματίστηκε και οι 1.600 μαθητές του δημόσιου σχολείου απομακρύνθηκαν από το σχολικό συγκρότημα με τη συνοδεία αστυνομικών.

Στις τηλεοπτικές εικόνες φαίνονται πολυάριθμα οχήματα της αστυνομίας μπροστά από ένα μεγάλο κτίριο με κόκκινα τούβλα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός μαθητή στο δίκτυο CNN, η οποία δόθηκε τηλεφωνικώς, οι πυροβολισμοί έπεσαν λίγο μετά την έναρξη των μαθημάτων σήμερα γύρω στις 08:00 (τοπική ώρα, 14:00 ώρα Ελλάδας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter