Μετά φόβου Λαγκάρντ… λαϊκίζει η ΝΔ

Μετά φόβου Λαγκάρντ… λαϊκίζει η ΝΔ

Τέσσερις μέρες πριν από τη συνάντηση Τσίπρα –Λαγκάρντ κι ενώ η διευθύντρια του ΔΝΤ έχει ήδη δηλώσει ότι η Ελλάδα δε θα χρειαστεί νέα μέτρα, η ΝΔ μαρτυρά την αγωνία της για τις επικείμενες επαφές του Πρωθυπουργού και σπεύδει να προκαταβάλει τόσο τα αποτελέσματα της συνάντησης όσο και τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής για το επόμενο έτος.

«Τρία χρόνια τώρα διαψεύδεται, γιατί θα επιτύχει τον τέταρτο;» διέρρεε χθες η Πειραιώς με non paper –το τρίτο κατά σειρά μετά τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν στο επικοινωνιακό επιτελείο της , το οποίο μαρτυρά την «επένδυση» της ΝΔ στην καταστροφολογία, σε υψηλότερους αλλά και σε πιο λαϊκίστικους αντιπολιτευτικούς τόνους.

Επισημαίνοντας τη συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ του Πρωθυπουργού και της διευθύντριας του ΔΝΤ, η Πειραιώς στέκεται στα αποτελέσματα της έκθεσης του Ταμείου, αποκρύπτει όμως τις δηλώσεις της κ. Λαγκάρντ ότι δε θα χρειαστούν νέα μέτρα και υποστηρίζει ότι μετά από μια τριετία «αναίτιας οπισθοδρόμησης» , η κυβέρνηση «θέλει να μας πείσει ότι το 2018 θα έρθει το θαύμα».

Η ΝΔ, αναλαμβάνοντας με επάρκεια το ρόλο του …κακού στις διαπραγματεύσεις της χώρας για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης , «υπενθυμίζει ότι η ίδια η κυβέρνηση έχει ήδη παραδεχθεί την αδυναμία της να εκπληρώσει το στόχο που είχε βάλει στον προϋπολογισμό του 2017 για ανάπτυξη 2,7% του ΑΕΠ» και επιμένει ακροθιγώς στο αίτημα των εκλογών: «Όσο ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την ίδια πολιτική τόσο θα αποτυγχάνει στους στόχους του και θα δίνει νέες ψεύτικες υποσχέσεις. Και η ζωή των Ελλήνων μέχρι να εγκαταλείψει την εξουσία θα χειροτερεύει», καταλήγει η Πειραιώς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter