Μετά την Black Friday έρχεται η Cyber Monday

Μετά την Black Friday έρχεται η Cyber Monday

Μπορεί για μας η Black Friday να κράτησε 2-3 μέρες, μπορεί να μπήκαν και οι προσφορές online με πολλούς να «λαμβάνουν θέσεις» διαδικτυακά για να προλάβουν τις «προσφορές», αλλά, προσδεθείτε, δεν τελειώσαμε με την Black Friday!

Τη Δευτέρα, μετά την αμερικανική ημέρα των Ευχαριστιών, υπάρχουν διαδικτυακές ευκαιρίες, αντίστοιχες με εκείνες της «Μαύρης Παρασκευής» αλλά αποκλειστικά για αγορές μέσω διαδικτύου.

Η ημέρα αυτή εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2005 σε ένα δελτίο τύπου του shop.org και κάλυψε το «κενό» της εξέλιξης των πωλήσεων μέσω διαδικτύου.

“Η Cyber Monday θα γίνει σύντομα μια από τις σημαντικότερες μέρες του διαδικτυακού shopping” λένε αυτοί που ξέρουν και φαίνεται πως εδώ στην Ελλάδα ξεκίνησαν ήδη από την προηγούμενη βδομάδα…

Η αλήθεια είναι πως η Cyber Monday δίνει την ευκαιρία σε πολλά «μικρά» ηλεκτρονικά καταστήματα να ανταγωνιστούν τα μεγάλα.

Επίσης αλήθεια πως τα μικρά – χωρίς ιδιαίτερα έξοδο χώρων έκθεσης – θα μπορούσαν ως προς τις τιμές να ανταγωνιστούν με πλεονέκτημα τις μεγάλες φωταγωγημένες αλυσίδες που συχνά πληρώνουν τεράστια ποσά σε διαφημίσεις.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter