«Μετά την έξοδο από τα μνημόνια αρχίζουμε να παίρνουμε ανάσες» δηλώνει ο Τσίπρας από την ΤΟΜΥ Χανίων (Video + Photos)

«Μετά την έξοδο από τα μνημόνια αρχίζουμε να παίρνουμε ανάσες» δηλώνει ο Τσίπρας από την ΤΟΜΥ Χανίων (Video + Photos)

Την προσπάθεια της κυβέρνησης προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η δημόσια υγεία τονίζει ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter στο πλαίσιο της συνάντησής του με τους εργαζόμενους στην Τοπική Μονάδα Υγείας Χανίων μετά τη σύσκεψη στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. 

«Με τους εργαζομένους στην Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Χανίων. Η δημιουργία των #ΤΟΜΥ έχουν ιδιαίτερη αξία, καθώς ξεκίνησαν σε συνθήκες οικονομικής κρίσης. Αυτή την μεγάλη προσπάθεια θα συνεχίσουμε με την περαιτέρω ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

Οι δηλώσεις Τσίπρα: 

«Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία μετά τη λήξη των μνημονίων είναι ότι αρχίζουμε να παίρνουμε ανάσες» ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά το πέρας της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Μονάδα Υγείας Χανίων. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι προηγήθηκε μία ουσιαστική συζήτηση με τους δημάρχους του νομού Χανίων και τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη.

«Θα έλεγα ότι είναι μία θεσμική τομή για την πρωτοβάθμια φροντίδα, είναι ένα στοίχημα αξιακού χαρακτήρα για μας, καθώς εδώ έρχονται κυρίως πολίτες που δεν έχουν οικονομική άνεση να επισκεφθούν ιδιωτικά ιατρεία»» τόνισε. Επίσης, μίλησε για τους πολίτες που δεν είχαν τη δυνατότητα πρόσβασης στο δημοσιο σύστημα υγείας και τώρα μπορούν να επισκεφτούν τις ΤΟΜΥ.

«Η πρωτοβάθμια φροντίδα είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για μας, είναι ένα έργο σημαντικό και θέλουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη για να καλύψουν τις ανάγκες και τα δικαιώματα των πολιτών» επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Τέλος, ερωτηθείς για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών απάντησε ότι θα πραγματοποιηθούν στην ώρα τους.




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter