Μεταδόσεις NFL στο FOX Sports HD και τη Nova σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα!

Μεταδόσεις NFL στο FOX Sports HD και τη Nova σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα!

Οι συνδρομητές της Nova την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν μέσα από τη συχνότητα του FOX Sports HD που μεταδίδεται από τη Nova (θέση 314 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος) δύο επιλεγμένους αγώνες του κορυφαίου αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, National Football League σε περιγραφή του δημοσιογράφου των καναλιών Novasports, Δημήτρη Καρύδα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 20:00 θα μεταδοθεί ζωντανά ο αγώνας Chicago Bears – New England Patriots και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 19:00 επίσης ζωντανά η αναμέτρηση Carolina Panthers – Baltimore Ravens. Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματοςαμερικανικού φούτμπολ, National Football League (NFL), διαρκεί 17 εβδομάδες και λήγει στις 30 Δεκεμβρίου. Τον Ιανουάριο του 2019 θα διεξαχθούν τα play offs της διοργάνωσης και στις 3 Φεβρουαρίου του 2019 θα γίνει το περίφημο Super Bowl στην Ατλάντα.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος οι συνδρομητές της Nova μπορούν να επικοινωνούν με τον Δημήτρη Καρύδα και να σχολιάζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Twitter μέσω του hashtag #nflnova.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter