Μετατίθεται κατά δύο βδομάδες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης

Μετατίθεται κατά δύο βδομάδες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης

Τη μετάθεση κατά δύο εβδομάδες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης αποφάσισε η ΚΟΕ, προκειμένου η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση να μην συμπέσει με τις σχολικές εξετάσεις. 

Σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ κατηγορίας θα διεξαχθεί το τριήμερο 23-25 Ιουνίου, αντί για 9-11/6 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αλλαγή υπήρξε επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα open water, το οποίο θα διεξαχθεί από 2 έως 4 Ιουνίου.

Ακόμη, το Δ.Σ. της ΚΟΕ ενέκρινε τη συμμετοχή των Χρήστου Κατραντζή, Νίκου Σοφιανίδη, Αλκη Κυνηγάκη, Ελένης Κοντογεώργου, Οδυσσέα Μελαδίνη και Κρίστελ Βουρνά στο μίτινγκ κολύμβησης της Οστράβα (29-30 Απριλίου), καθώς και του Απόστολου Χρήστου στο Golden Tour της Αμιέν (28-30 Απριλίου). Παράλληλα εγκρίθηκαν προπονητικά καμπ για τους Κέλλυ Αραούζου, Δημήτρη Νέγρη, Αντώνη Φωκαϊδη, Ηλέκτρα Λεμπλ (Καβάλα, 7-19 Απριλίου), Αννα Ντουντουνάκη, Δημήτρη Δημητρίου (Αμαλιάδα, 17-26 Απριλίου), Νόρα Δράκου, Οδυσσέα Μελαδίνη (ΟΑΚΑ, 17-26 Απριλίου), Νικόλ Παυλοπούλου (Χανιά, 16-23 Απριλίου), Απόστολο Χρήστου (Τρίπολη, 17-25 Απριλίου) και Νίκο Σοφιανίδη (Νάουσα, 17-24 Απριλίου). Επιπλέον, Αραούζου και Νέγρης θα μεταβούν για προετοιμασία σε υψόμετρο στο Φοντ Ρεμό, από τις 20 Απριλίου έως τις 11 Μαϊου.

Για τις καταδύσεις, εγκρίθηκε η συμμετοχή δέκα αθλητών/τριών στους Βαλκανικούς αγώνες νέων του Βελιγραδίου (26-28 Μαϊου) και τριών αθλητών/τριών στο γκραν πρι της Μαδρίτης, τις ίδιες ημερομηνίες. Στη συγχρονισμένη κολύμβηση, εγκρίθηκε η πραγματοποίηση καμπ προετοιμασίας της εθνικής γυναικών εντός του Μαρτίου, καθώς και η συμμετοχή δύο αθλητριών (ντουέτο) στο διεθνές μίτινγκ Japan Open, με επιπλέον τρίήμερη παραμονή στην Ιαπωνία για προετοιμασία.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο όρισε για τις 26 Μαρτίου την τακτική γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του 2016.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter