Μετρό: Αυτοί είναι οι 4 σταθμοί που από σήμερα θα έχουν κλειστές μπάρες που θα ανοίγουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Μετρό: Αυτοί είναι οι 4 σταθμοί που από σήμερα θα έχουν κλειστές μπάρες που θα ανοίγουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Αρχίζει από σήμερα το κλείσιμο των ηλετρονικών πυλών στους σταθμούς του μετρό και του Ηλεκτρικού. Το σύστημα εισόδου και εξόδου με τη χρήση του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα εφαρμοστεί πλήρως έως τις 20 Δεκεμβρίου 

Οι σταθμοί που δοκιμαστεί από σήμερα το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι οι εξής: Δουκίσσης Πλακεντίας, Αεροδρόμιο, Ελαιώνας και Άγιος Αντώνιος. 

Από τον  ΟΑΣΑ τονίζουν ότι και στους τέσσερις αυτούς σταθμούς θα είναι ανοικτές οι μπάρες για τα ΑΜΕΑ και θα υπάρχουν άνθρωποι του οργανισμού που θα παρέχουν οποιαδήποτε εξήγηση στους επιβάτες και στον κόσμο.

Από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου μπαίνει σε ισχύ η νέα εκπτωτική πολιτική για όσους αγοράζουν πακέτα εισιτηρίων των 5 και των 10+1 διαδρομών. 

Επίσης κυκλοφορεί και το νέο εισιτήριο των 2 διαδρομών. Τα συγκεκριμένα προϊόντα κομίστρου μπορούν να «φορτιστούν» τόσο σε προσωποποιημένες ή ανώνυμες Ath.ena Card όσο και σε πολλαπλά εισιτήρια Ath.ena Ticket.

Και φυσικά ήδη κυκλοφορεί και το απλό εισιτήριο διάρκειας 90 λεπτών στην τιμή 1,40 ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Αύριο 24ωρη απεργία

Μπορεί την περασμένη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στο μετρό να ανέστειλαν την 24ωρη απεργία τους, ωστόσο το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό (ΣΕΛΜΑ) ανακοίνωσε 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Τρίτη 21/11.

Μάλιστα, διοργανώνουν και απεργιακή συγκέντρωση η οποία θα λάβει χώρα έξω από το σταθμό του Συντάγματος στις 10.30 το πρωί. 

Στο πλαίσιο του συντονισμού των αντιδράσεων των σωματείων στις συγκοινωνίες, και μετά από σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη, αποφασίστηκε από το σύνολο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας ΟΣΥ και ΣΤΑ.ΣΥ: «Συντονισμός όλων των συνδικαλιστών των ΔΕΚΟ οι οποίες εισάγονται στο υπερταμείο για κοινό απεργιακό αγώνα« και «καμία μπάρα επικύρωσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου κλειστή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter