Μεξικό: 5 νεκροί από πυροβολισμούς σε μπαρ – Σώοι οι 3 Έλληνες θαμώνες (Video)

Μεξικό: 5 νεκροί από πυροβολισμούς σε μπαρ – Σώοι οι 3 Έλληνες θαμώνες (Video)

Ένοπλος σκότωσε πέντε και τραυμάτισε άλλους εννέα θαμώνες σε νυχτερινό κέντρο στο Κανκούν του Μεξικού, σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας.

“Δύο μέτρα μακριά μας ένας άντρας, μπήκε στον “Μπλε Παπαγάλο” κι άρχισε να πυροβολεί, δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, και πρόσθεσε: Όλοι αμέσως πέσαμε στο πάτωμα να προστατευθούμε.

Στη συνέχεια εκτυλίχτηκαν σκηνές πανικού. Ο δράστης συνέχισε να πυροβολεί ενώ το πλήθος έτρεχε προς τη θάλασσα για να σωθεί, περιγράφουν άλλοι αυτόπτες μάρτυρες.

Η αστυνομία δεν έχει βγάλει ανακοίνωση αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή τρομοκρατική ενέργεια.

Είναι σώοι και αβλαβείς οι τρεις Έλληνες που παρευρίσκονταν στον χώρο, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι ίδιοι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την πρεσβεία της Ελλάδας στο Μεξικό, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα τα ξημερώματα της Δευτέρας και έχει ήδη δώσει οδηγίες στον επίτιμο πρόξενο της Ελλάδας στη Μέριδα να προσφέρει κάθε δυνατή προξενική αρωγή στους Έλληνες πολίτες.

Ο πρέσβης της Ελλάδας στο Μεξικό, Πέτρος Παναγιωτόπουλος, προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί δυνατός ο άμεσος επαναπατρισμός των τριών Ελλήνων, που ευχαρίστησαν το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για την βοήθεια και την άμεση κινητοποίησή του.

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/cancun-nightclub-shooting-four-dead-mexico-gun-attack-tourist-hotel-zone-a7529051.html

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter