Μεξικό: Συνετρίβη αεροσκάφος με 101 επιβαίνοντες – Δεν υπάρχουν νεκροί, λέει ο κυβερνήτης της περιοχής

Μεξικό: Συνετρίβη αεροσκάφος με 101 επιβαίνοντες – Δεν υπάρχουν νεκροί, λέει ο κυβερνήτης της περιοχής

Αεροσκάφος της εταιρείας Aeroméxico το οποίο εκτελούσε εσωτερική πτήση από την πόλη Ντουράνγκο προς την πρωτεύουσα του Μεξικού με 97 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του περί τις 16:00 τοπική ώρα (τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν ένα Embraer 190, το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως και 100 επιβάτες.

«Η Aeroméxico έχει ενημερωθεί για ένα ατύχημα στο Ντουράνγκο και βρισκόμαστε στη διαδικασία επαλήθευσης της πληροφορίας και της συγκέντρωσης λεπτομερειών», ανέφερε ο αερομεταφορέας μέσω Twitter.

Σύμφωνα με τον Μεξικανό ομοσπονδιακό υπουργό Μεταφορών Χεράρδο Λουίς Εσπάρσα, στο αεροσκάφος που συνετρίβη επέβαιναν 97 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος.

https://twitter.com/gruizesp/status/1024413538536681472

Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου που μετέβη στο σημείο μπόρεσε να δει το αεροσκάφος τυλιγμένο στους καπνούς και επιβάτες να το έχουν εγκαταλείψει και να κινούνται πεζοί, ορισμένοι με ελαφρά τραύματα.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και μεταδόθηκαν από ΜΜΕ εικονίζουν το αεροσκάφος στο έδαφος, με την καμπίνα του να έχει εν μέρει καταστραφεί από φωτιά.

Το αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη ήταν ένα επιβατικό μέσων αποστάσεων, ένα Embraer 190, βραζιλιάνικης κατασκευής, το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως και 100 επιβάτες.

Εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας της Πολιτείας δήλωσε πως οι αρχές καταμέτρησαν 80 τραυματίες. Ο κυβερνήτης της Ντουράνγκο, Χοσέ Ρόσας Αϊσπούρο, δήλωσε πως δεν αναφέρθηκαν θάνατοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter