Μη καταβολή δεδουλευμένων: Όταν το Ποτάμι και ο Λεβέντης είναι απλώς «παρόντες»…

Μη καταβολή δεδουλευμένων: Όταν το Ποτάμι και ο Λεβέντης είναι απλώς «παρόντες»…

Τα δικαιώματα_x000D_
των εργαζομένων, που αποτελούν παντιέρα για όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως, καμιά_x000D_
φορά, μπορούν να πάνε και στον… κάλαθο των αχρήστων, όταν στην υψηλή «πελατεία»_x000D_
τους ανήκουν κυρίως επιχειρηματίες και εργοδότες! 

Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το ηχηρό «παρών» των βουλευτών τού Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων στην τροπολογία που είχε καταθέσει το ΚΚΕ, με την οποία ζητείτο να αναγνωριστεί ως βλαπτική μεταβολή των εργασιακών σχέσεων η μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους…

Και καλά, η Χρυσή Αυγή που την καταψήφισε. Αυτή, έτσι κι αλλιώς, από την αρχή της κοινοβουλευτικής της θητείας – της ποιας; – έχει αποδείξει τη στήριξή της σε επιχειρηματικά συμφέροντα ενάντια στους εργαζόμενους. Αλλά ο κ. Λεβέντης και ο κ. Θεοδωράκης; Προς τι το «παρών»; Δεν έχουν άποψη; Τώρα, βέβαια, από μία άποψη, το «παρών» αποτελεί την πιο «πολιτική» άποψη όλων γιατί, απλούστατα, δεν λες «όχι» να μην πέσουν να σε φάνε, αλλά δεν λες και «ναι» για να μην δυσαρεστήσεις την πελατεία σου – με λίγα λόγια, φέρεσαι ακριβώς όπως περιμένει κανείς από έναν πολιτικό!

Για την ιστορία, τελικά η τροπολογία του ΚΚΕ, την οποία είχαν κάνει δεκτή οι υπουργοί Εργασίας και Ψηφιακής Πολιτικής και είχε ενταχθεί στο νομοσχέδιο του Νίκου Παππά για την τηλεοπτική διαφήμιση, υπερψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής, καθώς «ναι» ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter