Μήνυμα Μητσοτάκη στους βουλευτές του: Δεν θα μπορούσα να επανενώσω τη Β’ Αθήνας

Μήνυμα Μητσοτάκη στους βουλευτές του: Δεν θα μπορούσα να επανενώσω τη Β’ Αθήνας

Σαφές μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ στους βουλευτές του κόμματός του που πολιτεύονται στη Β΄ Αθήνας και ενδεχομένως προβάλλουν ενστάσεις με την υπερψήφιση της κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών.

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σχετικά με το αν προέκυψαν αντιδράσεις κατά τις συναντήσεις του με τους βουλευτές της Β’ Αθήνας: «Το κατανοούν και οι ίδιοι. Ακόμα κι αν δεν ίσχυε από αυτές τις εκλογές, θα ίσχυε από τις επόμενες. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να επανενώσω την Β’ Αθήνας. Να την σπάσω σε περισσότερα κομμάτια μπορεί, να την επανενώσω ποτέ».

Πρόσθεσε δε ότι συμφέρουν το κόμμα του οι μικρότερες περιφέρειες γιατί «οι δικοί μας βουλευτές μπορούν να κυκλοφορούν και η προσωπική επαφή μπορεί να επιβραβευθεί».

Ο κ. Μητσοτάκης δεν απέκλεισε το να είναι υποψήφιος στον δυτικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής, λέγοντας πως θέλει να μετρηθεί στο δυτικό τομέα της περιφέρειας Αττικής γιατί θέλει να εφαρμόσει ένα άλλο μείγμα πολιτικής εκεί και να αρθρώσει έναν άλλο πολιτικό λόγο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter