Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Μήνυση στην Τατιάνα Στεφανίδου από τον Χρυσαυγίτη βουλευτή Ι. Λαγό

Μήνυση εναντίον της Τατιάνας Στεφανίδου κατάθεσε ο υπόδικος Χρυσαυγίτης βουλευτής.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου αποφάσισε να καταθέσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός. 

Το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο βουλευτής μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου κατέθεσε την μήνυση και στη συνέχεια αστυνομικοί πήγαν στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» χωρίς ωστόσο να βρουν την παρουσιάστρια. 

Η Τατιάνα Στεφανίδου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο «Ε», είχε προβάλει βίντεο από την «εισβολή» Χρυσαυγιτών σε σχολείο του Περάματος, όπου επρόκειτο να φιλοξενηθούν προσφυγόπουλα και όπως αναφέρεται στη μήνυση, είχε σχολιάσει ότι ο βουλευτής της Χ.Α., Ι. Λαγός συμμετείχε σε βιαιότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυση ζητήθηκε η ποινική δίωξη της παρουσιάστριας, επισημαίνοντας ότι ο βουλευτής της Χ.Α. δεν συμμετείχε στα επεισόδια.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.