Μητέρα ανέβασε φωτογραφία της κόρης της στο Facebook και ανακάλυψε ότι είναι άρρωστη!

Μητέρα ανέβασε φωτογραφία της κόρης της στο Facebook και ανακάλυψε ότι είναι άρρωστη!

Πόσες μαμάδες δεν βάζουν τα παιδιά τους στο facebook; Αυτό έκανε και η Tara Taylor και ανέβασε μια φωτογραφία της όμορφης κορούλας της.Η συνέχεια όμως ήταν απρόβλεπτη καθώς ανακάλυψε κάτι που δεν περίμενε.

Η ίδια δημοσίευσε την φωτογραφία αλλά δεν είχε παρατηρήσει ότι κάτι παράξενο υπάρχει στην όψη του παιδιού.Το κοριτσάκι είχε μια περίεργη λάμψη που εμφανιζόταν στο αριστερό μάτι της και δεν ήταν απλά μια αντανάκλαση του φλας. 

Οι  διαδικτυακοί φίλοι της μητέρας της, βλέποντας το κοριτσάκι στη φωτογραφία, αντέδρασαν και πατούσαν like, αφήνοντας μάλιστα σχόλια για την ομορφιά της. Μερικοί όμως από αυτούς, είδαν κάτι που δεν είχε δει κανείς μέχρι τότε. Έστειλαν αμέσως μήνυμα στη μητέρα, επισημαίνοντάς της πως θα ήταν καλό να επισκεφτούν έναν γιατρό για να δει το μάτι του κοριτσιού.

Δεν πίστευαν, όμως, ότι κάτι κακό μπορεί να συμβαίνει. Η Tara αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή τους, και επισκέφτηκε γιατρό μαζί με την κόρη της. Λίγα λεπτά αργότερα, μόλις πήραν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, η Rylee διαγνώστηκε με τη Νόσο του Coats. Χάρη στην παρατηρητικότητα και την προτροπή των φίλων της, το πρόβλημα του μικρού κοριτσιού διαγνώστηκε έγκαιρα, με αποτέλεσμα να σωθεί το μάτι της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter