Μητέρα χτυπήθηκε ανελέητα από χαλάζι καθώς προστάτευε με το κορμί της το μωρό της (Photos)

Μητέρα χτυπήθηκε ανελέητα από χαλάζι καθώς προστάτευε με το κορμί της το μωρό της (Photos)

Nεαρή μητέρα με απίστευτη αυτοθυσία έβαλε κυριολεκτικά το κορμί της ως “ομπρέλα” για να προστατεύσει το μωρό της από χαλάζι που με μεγάλη ταχύτητα και μέγεθος έπεφτε πάνω τους. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dailymail.co.uk, η 23χρονη Φιόνα Σίμπσον οδηγούσε το όχημα της στην πόλη Kingaroy της Αυστραλίας, με συνεπιβάτες την γιαγιά της και την 4 μηνών κορούλα της, όταν ξαφνικά ξέσπασε καταιγίδα με χαλάζι.

Η χαλαζόπτωση ήταν τόσο δυνατή που έσπασε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και τα χοντρά κομμάτια πάγου άρχισαν να τους χτυπούν δυνατά, με αποτέλεσμα το βρέφος να μείνει εκτεθειμένο στο ακραίο φαινόμενο.

Χωρίς να το σκεφτεί στιγμή η μητέρα έπεσε πάνω στο μωρό της για να το προφυλάξει από τη μανία της φύσης και τα σημάδια σε όλο το σώμα της μαρτυρούν την προσπάθειά της να σώσει το παιδί.

Μελανιές και μώλωπες σε όλο το σώμα, γδαρμένη παντού η κ. Σίμπσον αλλά χαρούμενη που το παιδί της δεν έπαθε τίποτα. Η ίδια μάλιστα κοινοποίησε τις σοκαριστικές φωτογραφίες στο facebook και προειδοποίησε τους πάντες να μην οδηγούν όταν ρίχνει χαλάζι…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter